5

Blogger? Bloggeriţă? Câştigă un week-end la Amsterdam pentru 2 persoane!*

Ai un blog de peste 6 luni? Vrei să petreci un week-end gratuit într-unul dintre cele mai interesante oraşe din Europa? Bănuiesc că răspunsul tău e DA, aşa că ascultă-mă atent.

Concursul este organizat de mine, aka blogândac @ blogand.info, pe baza concursului BlogJuan, organizat de Danone Cremosso.

Ce trebuie să faci?

Trebuie să mă ajuţi pe mine. Cum? Practic, să strângem cât mai multe voturi la categoria BlogJuan Amuzant (unde sunt înscris eu). Ceea ce e foarte simplu, mergând pe ideea “unde-s mulţi puterea creşte”. Aici ar fi timpul să explic şi ce e cu asteriscul din titlu 😛 Probabil te-ai prins deja, week-endul îl vei petrece cu mine. Dacă voi câştiga. Dar nu te speria, nu sunt psihopat, aşa că o putem scoate la capăt.

În caz că eşti băiat, te poţi înscrie şi singur la concurs, dar vei avea puţine şanse de a câştiga. Eu am deja voturi, iar cu cele pe care le vei aduna tu pentru mine, pot trece uşor în faza următoare, unde suntem la mâna juriului format din bloggeriţe. În ceea ce priveşte week-endul împreună, stai calm, nu sunt “din ăla”.

În caz că eşti fată, nu te poţi înscrie la concurs, deci mă vei promova pe mine. Legat de week-endul împreună, again, nu sunt psihopat. În plus, sun BlogJuan Amuzant, nu Romantic 😛

În oricare dintre cazuri, va fi o excursie faină într-un oraş fain în care vom face lucruri faine ca bloggeri despre care vom relata pe bloguri.

Bun. Reiau. Ca să participi, trebuie să:

– scrii un articol pe blogul tău în care mă promovezi pe mine ca participant la concursul BlogJuan în ideea de a fi votat. Ai libertatea să o faci în ce fel doreşti. Apoi dai un semn că l-ai scris (trackback sau comentariu aici cu linkul articolului)

– opţional: mă promovezi pe reţelele sociale, Facebook, Twitter, fie îndemnând lumea să mă voteze, fie dând share la articolele mele de promovare + viu-grai + alte reţele

Procesul de selecţie

Nu uita! Scopul nostru e comun! Dacă reuşeşti singur/ă să strângi voturi pentru mine şi să mă faci câştigător, vei merge 100% la Amsterdam.

Dacă vor fi mai mulţi susţinători cel/cea care va merge cu mine va fi bloggerul/bloggeriţa pe care îl/o consider eu cel/cea mai implicat/ă în a mă susţine. Poate va fi şi o temă de departajare. Deci voi fi subiectiv.

Atenţie! Niciunul dintre participanţi nu s-a gândit la metoda mea şi practic depinde de prietenii lui pentru a fi votat. Eu, în schimb, voi participa ca şi un colectiv de bloggeri (minimum 2), iar şansele cresc semnificativ).

Data limită de înscriere: 6 noiembrie (duminică)

Votează aici: BlogJuan.
==============================
Concursuri Online

blogândac

5 Comments

  1. mai am nevoie de vreo 20 si, ca sa intru in finala (de pe locul 5)
    publicitatea e oricand binevenita si apreciata, pana duminica

  2. Nu vreau sa fiu mondial, vreau doar amsterdamian. Hai cu voturile natiune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.