Home > Filme, Sport > The Art of Flight – un documentar de neratat cu și despre snowboard-eri

The Art of Flight – un documentar de neratat cu și despre snowboard-eri

11,864 dă vizualizări

November 17th, 2011 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Din fire, am o slăbiciune pentru documentare așa că am văzut o seamă la viața mea. Dar pot spune că The Art of Flight (2011) m-a lăsat mască. Titlul pare a nu avea legătură cu acest sport, însă după vizionarea filmului n-ai cum să nu fii de acord că e bine ales.

Chiar dacă nu ai neapărat un interes pentru snowboarding, ca mine, încă din primele minute vei fi captivat de tehnica filmării și de coloana sonoră. Unghiuri de cameră neobișnuite, slow-motion, toate venind în acompanierea perfectă a stunt-urilor de senzație (unele aparent imposibile) efectuate pe cele mai atractive, dar și periculoase culmi muntoase din lume (au filmat și în România, dar se pare că secvențele nu apar în montajul final).

Recomand să îl vizionați pe ecran mare și la calitate de Blu-ray sau măcar DVD. Între noi fie vorba, nu strică o bere-două pe durata filmului.

Categories: Filme, Sport Tags: , , ,
 1. November 24th, 2011 at 10:18 | #1

  yes indeed, awesome documentarul.

  [Răspunde]

 2. QueenB
  February 29th, 2012 at 11:26 | #2

  De unde as putea sa cumpar dvd-ul? Vreau sa-l dau cadou 🙂 Multumesc

  [Răspunde]

  blogândac Reply:

  Nu stiu daca il gasesti in Romania. Poti sa il comanzi de pe Amazon.com http://www.amazon.com/Art-Flight-DVD-Travis-Rice/dp/B005IU1OMA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330602990&sr=8-1

  [Răspunde]

  QueenB Reply:

  merci 🙂

  [Răspunde]

 1. No trackbacks yet.