0

Conform legii, oficial, vedetele sunt proaste ca noaptea

În vremurile astea de restriște ni se mai dă și câte-o satisfacție din când în când. Cel puțin pe mine m-a uns la suflețel știrea cu Oana Zăvoranu și alte vedete care au fost duse de nas de niște vrăjitoare să le lase mai multe sute de mii de euro cash sau bunuri contra „serviciilor”. Bravo lor!

Dar, cireașa de pe tort e dată de faptul că vedetele în cauză au fost numite proaste în mod oficial. Că de, am consimțit cu toții că fufele astea posedă neuroni 0, dar acuma avem și scris. Iată ce a declarat judecătorul care le-a anchetat pe vrăjitoare, referindu-se la plângerile părților vătămate, conform cărora au fost amenințate cu suferință fizică și psihică în cazul în care nu le vor da sumele respective:

„Este evident că o astfel de ameninţare nu este de natură să alarmeze o persoană rezonabilă, condiţie cerută în mod imperativ de dispoziţiile art. 194 Cod penal raportat la art. 193 din acelaşi act normativ”.

Punct. Mie mi-ajunge atât. Ăsta e doar un fel mai elegant de a spune că sunt proaste. Cum să fii așa proastă, proasto? În primul rând, oricine crede în vrăjitorii e prost, după mine. Dar să plătești pentru asta pâna la 450.000 de euro e inimaginabil.

Poate Badea o zice mai bine ca mine:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LtN_3g5_iNA[/youtube]

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.