6

Noul Blackberry (pt) Curve

Iată un produs care target-ează direct un segment bine definit de public.

Prețurile variază de la vreo 780 lei la 1500, deci asta ar însemna câteva nopți bune de prestat pe centură ca să îl iei. Acuma depinde și ce față ai și ce ești dispusă să oferi, că poți ajunge și la o lună de muncă asiduă. Asta dacă vrei să îl iei pe liber. Dacă nu, te duci la un shop Orange și îți faci abonament să îl iei mai ieftin, dar în cazul ăsta tre să demonstrezi că ești din „breaslă”. Asta nu-i prea greu, mă gândesc. Dacă nu te descurci, ia legătura cu peștele de pe raza ta de acțiune.

Acuma gluma-i glumă, dar sunt curios care e seria aia de idioți care a lăsat să pătrundă în România această denumire. Că în cazuri din astea în care marca nu prea e prietenoasă cu limba țării, e de obraz să o schimbi, să nu sune ca curu. De exemplu, Mitsubishi Pajero a avut o problemă mare cu produsul în Spania. Află de ce l-au redenumit Montero.

Mă gândesc că pe aceeași idee niciun oraș din țară nu a ales să se înfrățească cu orașul Pula din Croația.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mgtJGFTFjfo[/youtube]

blogândac

6 Comments

  1. lasind din nou gluma de-o parte, dincolo de denumirea obiectului pus in discutie, ce intelegm noi ? intelegem ca esti foarte bine informat cu privire la tarifele, zonele si organizarea acelora mentionate in titlul postarii.

  2. Eu cred ca tine de cunoasterea generala ce am debitat acolo. Pe de alta parte, nu stiu ce te-a indignat asa tare.

  3. Eu mi-as fi luat un blackberry, nu pentru siguranta ca aia e vax Gherghina sau cum se spune, par zdravene in mana. Ei cand am vazut ca are si Cruduta care si-a luat ca avea si Bianca lu’ Printu’ am zis da’o ma in p …ana mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.