Home > Auto, Societate > Cum să îți faci un RCA ieftin

Cum să îți faci un RCA ieftin

15,907 dă vizualizări

May 8th, 2012 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

RCA este o asigurare prin intermediul căreia terții prejudiciați în urma unui accident auto, produs din vina conducătorului auto asigurat, primesc despăgubiri pentru daunele materiale și/sau vătămările corporale suferite.

Această poliță este obligatorie pentru toate persoanele fizice sau juridice care dețin un autoturism, de aceea este important să alegeți cu grijă compania de asigurări cu care veți încheia contractul. Tarifele variază de la unele la altele, așa că nu vă opriți la prima, e bine să comparați prețurile. Totuși, acest proces necesită timp și pricepere, există multe elemente determinante ce trebuie evaluate, drept pentru care nu veți primi un preț estimativ din prima fază, totul depinde de datele mașinii Dvs.

Pentru a fi siguri că nu veți rămâne cu buzunarele goale, există servicii pe piață ce au fost create în interesul clienților spre a plăti cât mai puțin pentru aceste polițe. Unul dintre ele este www.rcaieftin.net, unde veți găsi toate informațiile necesare, cât și suport online gratuit.

  1. September 18th, 2015 at 19:47 | #1

    http://www.rcabulgaria.eu ofera cea mai buna oferta de asigurare RCA pentru masini asigurate si inmatriculate in Bulgaria.

    [Răspunde]

  1. No trackbacks yet.