Home > Io > Am trăit experiența Inception pe propria piele

Am trăit experiența Inception pe propria piele

1,390 dă vizualizări

November 8th, 2012 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Ideea filmului cu mai multe niveluri de vis e genială, dar să resimți o senzație similară e și mai și. Eu am ajuns la nivelul 3, adică vis în vis în vis.

Primul moment de care îmi amintesc e trezirea din nivelul 3, nivel din care nu am păstrat mai nimic în memorie, doar faptul că în urma unor întâmplări mi-am pierdut dinții :). Iar prin „trezire” am răsuflat ușurat, că îi am pe toți la locul lor.

Apoi în nivelul doi au urmat o serie de evenimente de care îmi amintesc mai mult senzorial decât factual. Am circulat prin clădiri, prin curți interioare cu multă vegetație, m-am întâlnit cu prieteni, apoi am ajuns într-o locație deschisă cu mare agitație, gen parc de distracții, veselie mare. La un moment dat am fost atacat de un câine foarte dur, însă acesta nu a sărit să mă muște, ci m-a mâzgălit peste tot cu salivă. Am intrat într-o baie să mă spăl pe față, de unde brusc am ajuns în nivelul 1, unde am resimțit o emoție puternică, fiind scos leșinat de către mama de sub un duș cu jet foarte puternic.

Aici am crezut că m-am trezit de-a binelea, deoarece mă aflam în apartamentul meu, iar detaliile erau foarte bine definite. La un moment dat s-a deschis ușa de intrare prin care două fetițe necunoscute mă priveau într-un fel ciudat. Apoi m-am trezit în sfârșit la realitate. Oare?! 🙂

Toată experiența a fost foarte șocantă imediat după, am stat treaz o vreme să mă gândesc exact ce am trăit. Ideea conform căreia timpul se dilată pe măsură ce avansezi în niveluri s-a reflectat exact și în cazul meu. Nivelul 3 a durat probabil mai mult de o jumătate de oră, nivelul 2 cam 20 de minute și nivelul 1 vreo 5 minute.

Dacă și voi ați avut experiențe asemănătoare, aștept să mi le povestiți.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.