3

Hai să decidem dacă filmul „Movie 43” e bun de ceva sau e gunoi!

movie-43-poster03

Mi-a intrat în vizor filmul Movie 43, care conform descrierii urmărește traiectoria unui producător de la Hollywood în încercarea sa de a propune scenarii nebunești, ieșite din comun celor mai cunoscuți actori și se compune din mici povești individuale.

Motivul pentru care scriu asta e că sunt intrigat și nu știu dacă merită să îl văd sau nu. Pe de o parte, în el apar incredibil de multe vedete, printre care mulți dintre preferații mei sau ai tăi: Hugh Jackman, Kate Winslet, Anna Faris, Emma Stone, Chloë Grace Moretz, Jason Sudeikis, Patrick Warburton, Seth MacFarlane, J.B. Smoove și trebuie să mă opresc aici, pentru că lista e foooarte lungă și conține nume la fel de mari. Pe de altă parte, filmul e șters pe jos de critici și de o mare parte din audiență (momentan 4.6 stele pe imdb). Se zice că e slab făcut și replicile sunt infantile. Dar eu sunt un consumator de comedie tolerant și încăpățânat din cale-afară, așa că instinctul îmi spune că are ceva valoare în el. Adică, tot trebuie să fie un motiv întemeiat pentru care atâta mar’ de lume bună a acceptat să joace în el. Dacă nu, tot merită văzut pe ideea „să ne amuzăm de cât e de nașpa!”

Am deschis și un subiect de discuție pe IMDB.com.

UPDATE: Am scris și pe Punchline.ro despre asta.

Deci, dacă vrei să afli cu ce gust am rămas după ce îl voi fi vizionat, revino în câteva zile să-mi citești recenzia. Până atunci poți să comentezi pe tema asta, mai ales dacă l-ai văzut înaintea mea.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6VneW1vtcWY[/youtube]

blogândac

3 Comments

  1. Daca ma gandesc eu mai bine, cred ca in toata viata mea n-am vazut mai mult de 10 filme cap coada. Nu ca n-as fi vrut dar am crescut cu oaresce sechele si nu ma pot concentra doar pe un lucru . De acolo nu-i stiu decat pe Hugh Jackman si Kate Winslet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.