0

Cursuri acreditate de cosmetică la Maraviglia (București)

Dacă ești fată (nu neapărat) și stai în București sau împrejurimi poate vei găsi de folos acest articol în care îți prezint o ofertă interesantă de cursuri acreditate în domeniul cosmeticii.

Indiferent de pregătirea pe care o ai în momentul de față, nu strică să te axezi pe un segment de calificare foarte căutat și bine plătit. Oferta vine de la Centrul de pregătire Maraviglia din București (Str. Dionisie Lupu nr.65, et.2, sector 1.).

Fie că vei alege o carieră full-time în domeniul înfrumusețării, fie că o vei face ca un al doilea job, aplicarea la asemena cursuri reprezintă o investiție sigură și profitabilă. Spun asta pentru că prețurile sunt accesibile, iar durata cursurilor este relativ scurtă (în jur de o lună sau două, depinde de caz) în care o să beneficiezi de o diplomă recunoscută peste tot (acreditată de Autoritatea Națională pentru Calificări din cadrul Ministerului Muncii și Ministerului Educației Naționale) cu care ai șansa să îți asiguri o carieră de succes.

Centrul de pregătire Maraviglia oferă următoarele categorii de cursuri:

Curs Nail Art
Curs Cosmetică
Curs Unghii False
Curs Manichiură Pedichiură
Curs Coafor
Curs Gene False
Curs Tatuaj Cosmetic
Curs Unghii False

Dacă ai dubii în legătură cu alegerea acestui centru, iată câteva coordonate care te vor convinge:

• În primul rând, ai garantat PROFESIONALISM, EXPERIENȚĂ și CALITATE. Profesorii au experiență de peste 15 ani atât ca formatori, cât și profesioniști în domeniul în care predau, fiind recunoscuți la nivel internațional.

• Alături de aceștia vei învăța să-ți descoperi și să-ți cizelezi propriul talent. După terminarea cursurilor vei beneficia în continuare de asistență de specialitate în caz că o să ai nevoie.

• Programul este flexibil, inclusiv în week-end.

• În preț sunt incluse suportul și materialele de curs, iar practica reprezintă 90% din pregătire.

• Plata cursurilor se poate face și în rate stabilite, după achitarea unui avans.

• După terminarea cursurilor poți primi oferte de angajare trimise centrului, astfel că ai șansa să îți găsești un loc de muncă imediat.

Intră pe site-ul Maraviglia.ro ca să afli mai multe informații pentru fiecare curs în parte legate de tarife, durata cursurilor, program, descrierea detaliată a lucrurilor pe care le vei învăța. De asemenea, fii atentă la promoțiile existente, dacă te înscrii într-o anumită perioadă, vei primi GRATUIT un curs în plus.

Dacă ești interesată, nu sta mult pe gânduri pentru că locurile sunt limitate în perioada care vine și va trebui să aștepți iar pentru următoarea grupă.

Există și o linie directă de telefon prin care poți să contactezi firma în orice moment: 0733.649.387.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.