0

Planifică-ți vacanța în cel mai simplu mod!

După o perioadă lungă de muncă toată lumea visează la acele zile de concediu în care se poate relaxa, departe de toate grijile, și probabil, și departe de casă. Se apropie sezonul de iarnă și mulți se gândesc deja unde își vor petrece sărbătorile și Revelionul. Dacă în primul caz e mai plauzibil să rămâi alături de familie, în noaptea dintre ani n-ar strica o escapadă undeva la munte.

Acum evident vine vorba de planificare și organizare, ceea ce poate fi obositor și exasperant, mai ales dacă nici nu ai timp. De aceea vă prezint o soluție modernă de a rezerva o vacanță, alături de portalul DirectBooking.ro.

DirectBooking este o agenție de turism inovatoare, care pune pe primul loc nevoile clientului. Nu degeaba are în denumire cuvântul „direct”, asta pentru că, deși e un intermediar, e ca și cum nu depinzi de o agenție clasică, dar primești un ajutor asemănător.

Marele atu e că totul se întâmplă online, într-un mediu organizat, pe un portal cu bază de date vastă, conținând informații relevante despre o sumedenie de obiective turistice. În loc să cauți pe Google și să deschizi o sută de taburi în browser, toată nebunia o faci pe o singură pagină, dar mult mai simplu și rapid.

Pe lângă pachetele turistice servite pe tavă (inclusiv oferte tentante de early booking – vezi categoria Revelion), ai posibilitatea să cauți o destinație specifică și să rezervi locul dorit, în funcție de filtrele pe care le impui (ex. oraș, regiune, numele hotelului, data, perioada, mijloacele de transport utilizate și multe altele).

Dacă până acum nu te-ai convins de beneficiile portalului, ar trebui să te convingă următoarele:
• Prețurile sunt mai mici decât în altă parte, deoarece comisioanele sunt reduse la minim, asta și pentru că se reduc costurile de promovare a pachetelor, datorită mediului online
• Direct Booking este în permanentă colaborare cu touroperatori și hoteluri, iar baza de date este în continuă creștere, astfel că beneficiezi de informații actualizate referitoare la destinație
• Poți face rezervarea și plata online
• Opiniile altor clienți pot fi cele mai decisive date în luarea unei decizii, de aceea poți să te edifici asupra unui loc urmărind părerile scrise sau ratingurile altora

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.