0

Sacrificiile femeilor pentru a arăta frumos. Plus un pont.

Bărbații sunt niște ființe privilegiate, recunosc. Bine, nu că ar fi neapărat nevoie și de mine să întăresc ideea, se știe deja. Cu siguranță n-aș dori să fiu femeie, pentru că mi se pare că ar fi super greu și m-aș da bătut foarte repede. Mai ales la partea cu întreținerea frumuseții, ceea ce e o investiție costisitoare pe mai multe planuri, începând de la timp, răbdare, dar și financiar vorbind.

Unele femei se nasc mai privilegiate, cu aspect natural ireproșabil, altele trebuie să apeleze mai mult la intervenții din exterior pentru a arăta bine. Nu neapărat pentru noi, bărbații, ci pentru ele însele, sau pentru societate. Însă un lucru e sigur, toate o fac, într-o măsură sau alta, pentru că frumusețea cere sacrificii. Standardele sunt atât de pretențioase, încât există o întreagă industrie în spatele aspectului fizic, industria frumuseții. Noi, bărbații, suntem deseori egoiști, și ne bucurăm de „produsul finit”, fără a ne gândi ce eforturi se depun pentru întreținerea personală. De aceea vreau să repar acum un pic din această greșeală și să-mi îndrept atenția spre acest fenomen.

Odată mi s-a pus o întrebare foarte interesantă și provocatoare – care fete îmi plac mai mult: cele care se machiază sau cele care nu. Păi, în concordanță cu ce am zis mai sus, îmi plac cele care arată bine, indiferent la ce metode recurg. Adică nu-mi plac extremele, cele care nu dau deloc importanță propriului aspect, sau cele care exagerează cu machiajul sau o fac prost. După cum am zis, frumusețea e o industrie, și ca orice industrie, se bazează pe profesionalism. Deci, dacă nu te pricepi singură, mai bine apelezi la alții. În ambele cazuri, un lucru bine făcut este garantat și de ustensilele pe care le ai în dotare.

Asta e umila mea contribuție de astăzi, un mic pont. Fie că ai nevoie să îți întregești geanta cosmetică personală, fie că lucrezi în domeniu, sau poate deții chiar un salon de înfrumusețare, sunt sigur că vei fi bucuroasă să afli de acest loc din care poți să îți achiziționezi aproape orice produs profesional de care ai nevoie, la prețuri foarte bune. Site-ul se numește Trendis.ro și conține peste 1000 de produse diferite din domeniul make-up, coafor, epilare, manichiură și pedichiură, unghii false etc.

Oferta este bogată, dotată cu o listă lungă de articole de calitate cu care ai putea echipa un întreg salon, fie că vorbim despre produsele cosmetice în sine, dar și de mobilier, echipamente, accesorii, ustensile, consumabile etc. Dacă aș investi în așa ceva, cu siguranță mi-ar prinde bine să găsesc toată suita de care am nevoie într-un singur loc. Livrarea este gratuită la comenzile de peste 250 de lei. Intră acum să vezi mai mult decât pot eu să îți explic, să consulți ce oferte speciale și reduceri există momentan, eventual să compari cu alte magazine, sau să afli mai multe detalii despre produse, modalități de comandă și livrare. De asemenea, poți să urmărești și pagina de Facebook Trendis.ro. Site-ul are o politică de retur foarte bine pusă la punct, astfel că vei putea returna produsele de care nu ești satisfăcută, fără vreun motiv anume.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.