2

CONCURS „ȘI FETELE SUNT AMUZANTE!” – Câștigă cartea „Suge-o, Ramona”

CONCURS „ȘI FETELE SUNT AMUZANTE!”

===================
1. Rescrie o continuare amuzantă și originală la expresia „CINE SE TREZEȘTE DE DIMINEAȚĂ…” și posteaz-o în comentarii la acest post de pe Facebook.
2. Dă Like paginii Blogândac Barbilian (opțional)

Câștigătoarea va fi aleasă de mine, deci clar voi fi subiectiv. Numărul de Like-uri la comentariu poate să mă influențeze, dar în final eu voi decide care e cea mai bună. Poți trimite mai multe glume, fără număr.

Termen: Luni, 13 Iunie, ora 23:59
Premiu: Cartea SugeoRamona a lui Andrei Ciobanu!
====================

Atenție! Concursul e dedicat exclusiv fetelor și e valabil doar dacă pagina face 2500 de Like-uri până la expirarea termenului. Dacă nu, voi prelungi durata concursului. (Și băieții pot să se bage, just for fun)

M-am uitat la finala iUmor, unde aproape toți concurenții rămași erau bărbați, cu o excepție. Legat de asta, Bendeac a ridicat o problemă etern disputată, cum că femeile nu ar fi la fel de bune la umor ca bărbații. E clar că există mult mai mai mulți comedianți bărbați, dar și când o femeie ajunge acolo sus, rupe. Un exemplu de la americani ar fi Amy Schumer. La noi e mai greu, dar pe net am dat de foarte multe fete care postează conținut umoristic original beton, în Junimea sau prin alte locuri. Ideea e că aș vrea să aflu despre mai multe astfel de persoane, și acum e ocazia potrivită să o demonstrezi celor care nu cred. Eu sunt convins. Și fetele sunt amuzante!

– Concursul este promovat pe Bestconcurs.ro
– Concurs promovat de Câștigă.net
– Concurs promovat pe www.femeiastie.ro

bubble_gum_girl

blogândac

2 Comments

  1. imi place, astea da, bravo, felicitari, like&share, particip cu mare bucurie,.,tare imi place.,.,.,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.