3

Ce iti poate aduce angajarea la un studio videochat din Unirii

Daca esti in cautarea unui loc de munca bine platit, unde te distrezi si faci multi bani in acelasi timp, ai ajuns unde trebuie. Art Studio este studioul de videochat din Bucuresti care va deveni in scurt timp a doua ta casa. Daca te-ai decis sa incepi o cariera in videochat, la noi vei gasi atmosfera primitoare, castiguri pe masura muncii depuse, precum si multe alte beneficii pe care ti le vom prezenta la interviu.

Pe scurt, cu banii castigati la noi iti poti indeplini visele: iti poti cumpara o masina, o casa, poti merge in excursiile la care visai demult. Si, cel mai important lucru este ca poti face toate acestea cu propriile forte.

Cu totii ne dorim sa devenim cat mai curand independenti si sa ne construim propriul drum in viata. Dar, din pacate, la noi in tara este destul de dificil sa ai un start bun in viata fara ajutorul parintilor. Este aproape imposibil sa-ti gasesti inca din studentie un loc de munca unde munca depusa sa se reflecte in castigurile obtinute. De cele mai multe ori, ajungi sa te irosesti la un loc de munca neinteresant si prost platit, iar asta te face sa te simti lipsit de valoare si demotivata. Te regasesti in aceste randuri? Trebuie sa stii ca exista solutii.

Noi, cei de la Art Studio iti oferim o alternativa foarte atragatoare la joburile existente pe piata. Un job de model de videochat presupune un program flexibil, castiguri importante inca de la inceput si acumularea unor cunostinte care te pot duce departe in viata. Noi cautam modele de videochat talentate, ambitioase si cu deosebite abilitati de comunicare.

Daca ai aceste calitati, esti majora si ai cunostinte bune de limba engleza, te asteptam la o discutie la studio. Modelele fara experienta beneficiaza de un training initial si de sprijin din partea intregii echipe pentru a ajunge sa faca performanta. Mai stai pe ganduri?

blogândac

3 Comments

  1. Videochatul este un domeniu de munca care creeaza destul de multe beneficii, insa trebuie sa stii cum sa profiti de ele.

  2. In perioada asta destul de dificila cred ca videochatul este printre domeniile care a reusit sa se mentina pe piata si sa aiba angajatii lucrand, ceea ce este bine, asta inseamna ca este un domeniu sigur de activitate din punct de vedere al veniturilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.