6

Top 3 studiouri de videochat din București

În ziua de azi, videochatul a devenit unul dintre cele mai bine cotate joburi pentru femei. Câștigurile pot ajunge chiar și până la 15.000$, iar fetele care lucrează în acest domeniu pot avea șansa de a-și crea o carieră de succes.

În plus, viitorul oricărui model care lucrează într-un studio de videochat este mai mult decât asigurat. De ce spunem asta? Pentru că acest domeniu este în continuă creștere, iar odată cu evoluția domeniului se dezvoltă și modelele. Mereu există ceva de câștigat, fie că e vorba de un câștig financiar sau spiritual. Și prin „câștig spiritual” ne referim la experiențele plăcute care pot fi considerate lecții de viață pentru multe domnișoare. În acest domeniu o fată poate învăța cum să vorbească, cum să fie puternică și impunătoare și cum să devină independentă.

Am creat un top ale celor 3 cele mai bune studiouri de videochat din București care s-au remarcat de-a lungul anilor cu câștigurile senzaționale care le-au adus renume. Este vorba despre Live Studio, Ok Studio și Chat Studio.

Live Studio

Live Studio se poate lăuda cu echipa formată din 99% tineri și cu climatul prietenos și înțelegător de care toate modelele sunt impresionate. Cei din cadrul studioului de videochat Live Studio sunt de părere că doar prin comunicare și înțelegere modelele pot ajunge să aibă performanțe atât de mari, să devină celebre și să câștige numeroase premii.

Totodată, Live Studio pune foarte mare accent și pe condiții. Le oferă modelelor cele mai bune condiții de muncă, 100% discreție și un salariu ce întrece cu mult așteptările fetelor.

„Avem nevoie de fete noi, dornice să-și testeze limitele, dornice să devină foarte bune în ceea ce fac, dornice să câștige premii și să aibă succes.”

Ok Studio

Cu o experiență de mai bine de 11 ani, echipa Ok Studio a avut o evoluție spectaculoasă până în prezent, o evoluție într-un sens ascendent permanent.

Cei de la Ok Studio au fost mereu preocupați de noile apariții în tehnologie și au ținut mereu pasul cu acestea pentru a fi siguri că le oferă modelelor cele mai bune condiții de lucru.

Echipa din spatele modelelor este o echipă completă, formată din manageri performanți și traineri cu o experiență foarte mare în domeniu, dispuși să ofere o soluție pentru orice problemă ar putea apărea. Echipa este construită de peste 14 oameni în fiecare locație, oameni care lucrează perfect împreună.
„Doar prin muncă și perseverență am reușit să ajungem la nivelul la care suntem acum.”

Chat Studio

Chat Studio este un studio ce le oferă modelelor foarte multe avantaje pentru a se asigura că sunt pe deplin mulțumite. Chat Studio le promite tinerelor care aleg să lucreze împreună cu ei cel mai bun comision și salarii lunare foarte mari.

În cadrul Chat Studio lucrează foarte multe studente tocmai pentru că studioul le oferă acestora un program flexibil în care ele pot să-și aleagă singurele intervalul în care vor să lucreze.
Nici ei nu pun mai prejos luxul și condițiile oferite modelelor, pentru că știu că la baza dezvoltării stă munca tinerelor care aleg să lucreze aici.

„Ne prețuim modelele și dorim să le oferim cât mai multe beneficii!”

blogândac

6 Comments

  1. Hi friends, its wonderful article regarding tutoringand entirely explained, keep it up
    all the time.

  2. Daca alegi sa lucrezi ca si model de videochat, vei reusi sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Interactiunea cu alte persoane, cu alte culturi, te ajuta sa te dezvolti si sa inveti sa abordezi orice situatie, indiferent de dificultate.

  3. Acest nou domeniu pe piata muncii pare a fi o mare oportunitate pentru tinerele ce doresc sa beneficieze de stabilitate financiara. De asemenea, a te intretine singur este un must in zilele noastre, nu pot sta pe banii parintilor la vesnicie.

  4. Clar! Videochatul este un domeniu care a schimbat mult persoane intr-un mod benefic. Evolutia modelelor depinde de ele, dar si de studioul pe care il aleg, avand in vedere obiectivele propuse. Sumele despre care se discuta sunt realiste, iar videochatul iti ofera un acces mai rapid la acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.