4

Îţi taie respiraţia (despre bude şi nu numai)

Femeia din imagine pare că are dubii dacă să intre sau nu în WC-ul public, chiar dacă nu se află în România, unde ar întâmpina caca pe colac şi un parfum natural de ciobârlău, ci în ditamai Houston, USA. De ce?

1

Poate pentru că interiorul arată aşa:

2

Pereţii budei sunt făcuţi din aşa-zisa oglindă-detectiv: din afară nu vezi nimic, dar dinăuntru ai senzaţia că trebuie să-ţi faci nevoile în faţa mulţimii care se holbează la tine.

Acuma închipuie-ţi că eşti la un prieten acasă şi te trece tare la WC. Omu îţi arată unde e încăperea magică, dar te avertizează că podeaua e una specială… Intri şi… oare îţi mai vine să ca(l)ci când privirea îţi joacă feste?

3

E doar o iluzie optică. La fel şi tavanul acestei încăperi destinată fumătorilor, imagine pe care o dedic cu tot dragul dânşilor:

4

Nu prea ţi-ar veni să te uiţi în sus când ştii că asta te aşteaptă, nu?

Dacă ţi-a plăcut materialul, fă bine şi:

blogândac

4 Comments

  1. soper tare … eu m-as risca la cel cu oglinzile detectiv :))

  2. bravo mahhh prastie… ai scris si tu ceva util…

  3. mah iacob prastie esti tu mah daca nu ai nici macar putin respect fata de acest om sa stii ca eu am si ar cam trebuii sa ai si tu………daca ar fii al meu site-ul ti-as da reject cu jet si ti-as flooda IP-ul ca sa nu mai faci commenturi aiurea cu toate ca traiesti in Romania nu esti animal si nu te comporti cu altii ca si cu niste sclavi…..hai PA………si pentru autorul site-ului si al articolelor multe salutari si respecte 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.