Cântăreții sunt curve. Dar asta nu e o noutate. Ei înșiși au acceptat de mult că sunt curve și le place. Și publicul a acceptat să meargă la curve și le place. Nu aici e problema. Problema e la nivelul în care curvele pot sau nu să-ți distragă atenția de la faptul că sunt curve. Vorba aia, când mergi la curve, câteodată vrei să primești „experiența iubitei” (the girlfriend experience), adică să ți se creeze iluzia că curva te vrea numai și numai pentru tine, nu pentru paralele pe care i le înfigi în chiloți.
Marius Moga, cel mai mare pește (paradoxal, că el e cât o palmă) din industria muzicală românească l-a trimis la produs pe omul Shift cu o piesă ce nu are absolut nimic de senzație, doar că din când în când auzi niște nume de orașe românești. Constanța, Satu Mare, Timișoara, Sibiu, Cluj etc.
Nu e greu de citit că la facerea piesei oamenii au avut un singur gând. Au sperat să zgâlțâie un pic, odată cu mândria provincialilor de ici-colo, și popourile într-un ritm mai amețitor ale pițipoancelor obraznice din cluburile de prin țară la auzirea localităților lor de baștină, în ideea ca bucata să fie cerută peste tot, să se simtă mai personalizată. Încercarea de mascare a eșuat lamentabil, cel puțin în ochii mei. Curva se vede de la o poștă că e curvă. Totuși, mulți vor vrea să o facă poștă, chiar și așa cum e, o ruptă.
Rețeta nu e nici măcar nouă, a fost pusă pe piață de un pește și mai mare, Pitbull, cu piesa International Love, în care s-a făcut referire și la curvele din România (de data asta la propriu).
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TcFFG5Mz2AY[/youtube]
Dacă vreți o curvă mai de lux, apelați la Tudor Chirilă, care reușește să-și împrospăteze eterna retorică cu noi și noi machiaje, de-ți vine chiar să o prezinți prietenilor.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZGWcvJELOt4[/youtube]
femei usoare,muzik usoara…