1

Starcraft II apare pe 27 iulie!

Dacă vorbim despre istoria cinematografiei, capul de afiș este ținut de „Nașul”, așa cum ne sare imediat pe limbă numele lui Elvis Presley când amintim de rock&roll sau blogândac, în cazul bloggerilor :-j. Așa și în lumea gamer-ilor jocurile video de strategie sunt reprezentate de marele Starcraft, apărut în 1998, fiind considerat unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile, cu peste 11 milioane de copii vândute până în februarie 2009.

După 12 ani de așteptare și numeroase amânări, cei de la Blizzard Entertainment vor lansa în mod oficial Starcraft II: Wings of Liberty pe 27 iulie în toată lumea.

Ediția a doua continuă încleștarea dintre cele trei specii consacrate, Terran, Zerg și Protoss, venind cu noi tipuri de unități și cu îmbunătățiri semnificative pentru cele cunoscute, în ideea de a crea noi oportunități de tactică și strategie. Dezvoltatorii au promis un motor grafic 3D nou-nouț ce permite o rulare rapidă și atractivă încorporând mai multe unități în condiții de joc în rețea.

http://eu.media.blizzard.com/starcraft2/images/artwork/ss102-thumb.jpg

Pe lângă posibilitatea de a-l juca alături de pasionați de pe tot mapamondul prin rețeaua Battle.net (ce a suferit la rându-i îmbunătățiri precum comunicarea prin voce, serviciu de salvări bazat pe cloud computing, niveluri şi clasamente, obiective, statistici şi multe altele), Starcraft II include un scenario single-player ce „va continua povestea din StarCraft: Brood War. Povestea urmăreşte aventurile lui Jim Raynor, luptătorul devenit rebel, în care vor fi recunoscute atât personaje familiare, cât şi eroi noi. Jucătorii vor putea să îşi personalizeze experienţa, alegând un traseu propriu şi selectând tehnologia şi căutările avansate cele mai potrivite pentru stilul de joc, pe parcursul campaniei care cuprinde 29 de misiuni. Vor fi incluse de asemenea şi câteva mini-jocuri în modul challenge, cu obiective precise, care au drept scop iniţierea jucătorilor în principiile de bază ale strategiilor multi-player.” (pcforum.ro)

Produsul din magazine va fi distribuit în două variante, una standard (în jur de 60$) și una de colecție (în jur de 100$), care va conține prima ediție a jocului și „expansion-ul Brood War pe un USB de 2GB inspirat de dog tag-ul lui Jim Raynor, un art book de 176 de pagini, un DVD cu interviuri în culise, un CD cu coloana sonoră oficială, un comic book StarCraft, un pet mini-Thor pentru World of Warcraft și câteva itemuri pentru Battle.net” (gamextv.ro)

Până la achiziționarea din magazine, fanii înrăiți pot să îl joace după prima secundă de la lansare, descărcând o copie digitală a jocului, instalând-o și activând-o în urma plății online. Mai multe informații aici.

În același timp, pachetul poate fi precomandat de pe site-ul Gameshop.ro, cu un discount pentru membri.

Vizitați și http://eu.starcraft2.com pentru screenshot-uri, trailere, wallpaper-uri etc.

Surse: 1 | 2 | 3 | 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iZsLUdsIZeo[/youtube]

blogândac

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.