Home > Jocuri > NU există scuză ca să nu joci Portal

NU există scuză ca să nu joci Portal

1,657 dă vizualizări

September 24th, 2010 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Vorbesc serios. Fie că ești gheimofob sau fată, moșneag, ori luzăr certat cu tehnologia, îmi rezerv tot dreptul să te provoc la a juca și a termina acest joc video revoluționar care a introdus o idee originală în gaming. De ce zic asta? Pentru că pe lângă a fi un joc, Portal e și un test de inteligență. Deci e ca și cum ai refuza să-ți faci testul IQ.

Dar de ce e atât de special, întrebi? Păi, în primul rând Portal îți pune la încercare spiritul de inițiativă și logica într-un mediu ficțional ce sfidează legile fizicii. Ideea se bazează pe posibilitatea de a crea portaluri în pereți, adică un fel de wormhole prin care te teleportezi într-o locație diferită. TU ești un personaj ce trebuie să îți cauți ieșirea dintr-o clădire tip labirint, ghidat fiind de vocea unui roboțel drăgutz de sex feminin, care este incert cu privință la sentimentele sale (acuma încerc să atrag publicul feminin :P). Cel mai bine e să urmărești teaser trailerul ca să te convingi:

Eu doar acum am apucat să îl joc, dar Portal a apărut în 2007. Cei care l-ați jucat deja cu siguranță așteptați partea a doua. Lansarea Portal 2 este programată pentru 9 februarie 2011.

Categories: Jocuri Tags:
  1. September 25th, 2010 at 19:25 | #1

    foarte interesant jocul. Cu siguranta am sa il incerc si eu;)

    [Răspunde]

  1. No trackbacks yet.