3

Cu ce m-am ales după concertul lui DOC (CTC) – Cluj

De ziua mea (nu vă zic când a fost, dacă vă interesează, puteți depune un efort) m-am cinstit cu concertul de lansare a albumului „Scăpat de sub control” a lui DOC (la Cluj).

De obicei egoul meu supraîncălzit mă ferește de a mă da în vânt la extrem după orice trupă de muzică de orice gen, să sar în sus în concerte, să umblu după autografe. De altfel nici nu prea mă duc la astfel de evenimente. Nu-s tipul ăla, toți mă lasă rece. Fie ei românești sau stăini. Cu toate astea, când vine vorba de hip-hop de calitate și mai ales label-ul Facem Records (sub care activează adevărații poeți naționali – fără glumă) trebuie să mă laud un pic cu următoarea poză (cei care cunosc, ar da orice să dețină mâzgălituri din astea pe spate):

Cât despre concert, băieții au făcut show de clasă, cântând multe piese de pe noul album al lui DOC, dar și altele mai vechi. Sonorizarea, destul de ok, dar se putea și mai bine. Ceea ce m-a surprins în mod plăcut e că băieții au rămas și după concert printre lume și au dat dovadă de o modestie mai rar întâlnită, puteai să vorbești cu ei despre orice. Ba mai mult, în timp ce îmi scria pe spate, DOC a făcut freestyle, nebunie curată!

Alt motiv de mândrie (cu Deliric1):

Și piesa (mai comercială) care a stat mult timp pe locul 1 în topul Radio Guerilla: Genți De Bani (feat. Deliric 1 & VD)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3jRT9yu8RyM[/youtube]

blogândac

3 Comments

  1. da, si mie! pare k ii crosetata de bunica-sa, da ii ok! ii super! cred k a luat-o sa nu sara femeile pe el k ii casatorit, k pe DOC au sarit toate care o fost in calduri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.