2

Reclamă la Carmol, sau cum să te freci la televizor, ziua-n amiaza mare

UPDATE 27 dec: În sfârșit am reușit să capturez bestia, din păcate doar cu telefonul mobil în calitate nașpa (și lipsește un pic din început), dar oricum se poate înțelege ideea pe care am discutat-o mai jos.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SP8l2DLKBaY[/youtube]

Dacă prin absurd ai stat un pic pe vrun tevereu ziua în pauzele comerciale sunt mari șanse să fi văzut reclama la Carmol, o soluție cu care te freci ca să îți redresezi circulația sângelui etc.

Din păcate nu am găsit porcăria (că despre asta vine vorbe mai jos) pe net ca să vedeți despre ce vorbesc, așa că o să v-o povestesc pe scurt. Deci e o babă întâi care mimează că se f&%e și hodorogește nush ce că cică toți în familie o fac. Apoi ne dăm seama că asta stă pe unu și îl freacă pe spate. Și apoi vine sloganul medicamentului, „Carmol. Te scoală din boală”.



Ok. Întrebări:
Ce p^&%a mamii mă-sii caută o reclamă la un unguent de-amp&^Ea la TVR?
De ce p^&%a mamii mă-sii se face reclamă la un unguent de-amp&^Ea?
De ce se alege ca abordare tenta sexuală de cel mai prost gust pentru un unguent de-amp&^Ea, care nu are de-a face cu sexul, decât poate dacă îl freci pe sex?

Singura explicație care îmi vine în minte e că vrun derbedeu cu diplomă proaspătă în publicitate la vro școală de cartier, cu unchi, văr sau tată în TVR s-a trezit dimineața cu senzația de deșteptăciune și umor grotesc ce l-a împins să creeze un spot „îndrăzneț”, pe principiul că sexul vinde.

Dacă mai există un dram de bun simț în șefii TVR-ului, eu sper să scoată cât mai repede reclama măcar din segmentul de zi, când săracii copii, bucuroși de vacanță vor să caute ceva desene și sunt întâmpinați de baba care le va lăsa urme pe retină pentru tot restul vieții.

Ca să vă iau gândul de la oroare, vă pun să revedeți o reclamă la

blogândac

2 Comments

  1. daca sexul se vinde…e si normal sa foloseasca lumea acest cliseu.
    Pana la urma nu te mai surprinde nimic. Au mai fost reclame de genul acesta
    1 la reebok -> tipul care umfla mingea. Mie mi s-a parut comica
    2 la ochelari -> tipa care sugea schimbatorul….

    deci sexul se vinde:P

  2. iti da seama la asta cu kandia cata ciocolata a lins aia? =))

Comments are closed.