0

Hoteloport.com – Rezervare hoteluri, destinații de vacanță

HoteloPort (face parte din proiectul TouristRepublik) este un sistem de rezervare camere de hotel si pachete turistice online in timp real. HoteloPort gestioneaza peste 45.000 hoteluri in intreaga lume, punand la dispozitie cele mai bune oferte de pret pentru rezervarile de hoteluri ONLINE. Prin intermediul HoteloPort puteti face rezervari pentru camere la tarif minim garantat oriunde in lume, plata camerelor de hotel facandu-se direct la receptia hotelului.”

Hoteloport.com contine o baza de date cu hoteluri din principalele orase din Romania, alaturi de informatii de cazare, galerie foto, tarife, camere si servicii disponibile, cu posibilitatea de rezervare prin intermediul internetului.

Site-ul pune la dispozitie de asemenea oferte atractive cu destinatii de vacanta (sectiunea citybreak) in cele mai vizitate locatii turistice din Europa, precum Antalya, Barcelona, Paris, Roma si multe altele. Pachetele turistice includ toate informatiile necesare pentru a scapa de grijile care survin in urma organizarii unui sejur in strainatate.

Call center-ul HoteloPort va sta la dispozitie 24 de ore din 24 daca doriti asistenta specializata in legatura cu ofertele disponibile.

„Hoteloport este cel mai simplu, rapid, eficient si ieftin sistem de rezervare in piata de turism din Romania. Este foarte simplu, tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti un hotel la care doriti sa va cazati din lista de hoteluri, in partea de jos a paginii aveti optiunea de a alege datele pentru perioada cand doriti sa va cazati, si posibilitatea de a verifica disponibilitatea camerelor. In urmatorul pas, vor fi afisate tipul, pretul, si descrierea pe camere. De aici este foarte simplu, cu ajutorul formularului de vanzare veti fi indrumat pas cu pas pentru completarea corecta a datelor dumneaovastra.”

Agentia TouristRepublik are o experienta de peste 11 ani, intr-o continua dezvoltare, cu o gama variata de produse turistice si servicii de cea mai buna calitate, oferite de catre o echipa tanara si dinamica.

TouristRepublik are birourile in Nicosia, Cipru, iar in Romania este reprezentata prin Panda Travel Agency cu birourile situate in Bucuresti, str. M-tii Tatra Nr. 11 (Pta. Victoriei), Sector 1, cod postal 011021.
Telefon: (+4) 021 207 44 54
Fax: (+4) 037 810 29 56
E-mail: service@hoteloport.com

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.