1

Campanie penală Nutriday – Confruntarea Regiunilor

Întâi uitați-vă la reclama asta:

Care dintre accentele domnițelor vi s-a părut fidel regiunii pe care o reprezintă? Corect! Niciunul. Primele două încearcă din răsputeri să imite accentul tipic ardelenesc și cel moldovenesc, dar scapă la fiecare 2 secunde ca un lanț uzat de bicicletă. A treia nici nu se mai obosește să fie olteancă, ci vorbește literar, fără accent. Concluzia: producători leneși, penali, plictisiți, neinstruiți etc.

Cât despre concurs: Poți câștiga diferite premii (cel mare constă într-o mașină și un tur culinar prin țară) dacă cumperi oricare din cele 6 produse Danone Nutriday și cu codul de pe bon te înscrii la ei pe site, unde mai poți alege regiunea pe care o susții. În cinstea regiunii câștigătoare se va organiza „cea mai mare masă cu iaurt”. Bineînțeles, la felul în care au le-împărțit, doar cele trei mari au șanse reale, iar cele precum Bucovina, Crișana sau Dobrogea pot să spere degeaba.

Mai au și un concurs video unde poți să te filmezi susținând regiunea preferată și dacă strângi voturi destule în fiecare săptămână poți câștiga un aparat foto meseriaș. Campania a început din 1 mai, dar la cât de popular e concursul, nimeni nu a încărcat vreun video până azi (20 mai). Deci puneți mâna și faceți un video oricât de penal că aveți concurență 0. Cine știe, poate mă apuc să-l fac eu.

blogândac

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.