0

Protejează-ți aparatele electronice cu Protector 801 de la n’Joy

Dacă deții în locuința ta aparate electronice de valoare (televizor, combină audio, sistem de sunet, DVD player etc), trebuie să conștientizezi că acestea sunt expuse pericolului de a se defecta (de ex. arderea circuitelor) în eventualitatea unor situații de supratensiune sau suprasarcină.

Rețeaua n’Joy îți oferă la un preț avantajos echipamentul potrivit pentru a sta fără griji și a preîntâmpina astfel de situații neplăcute. Protector 801 (PWUPS-650VA-AA01) este un device dotat cu 6 prize schuko, permițând conectarea simultană a până la 6 echipamente. Mai mult, în cazul unor întreruperi accidentale ale curentului electric, 3 dintre prize oferă alimentare continuă pentru o anumită perioadă, acestea fiind dotate cu un acumulator special.

Date tehnice:
Putere 650VA / 325W
Tensiunea nominala la iesire 230Vac
Variatia la tensiunea de intrare 172~272Vac
Frecventa 50 / 60 Hz Auto detectare
Prize 6 Prize
– 3 prize cu protectie si conectate la baterie
– 3 prize cu protectie
Protectie la supratensiune 480 Joules
Timpul de transfer la baterie / AC < 4 ms Protectie internet RJ45 (1 in / 1 out)
Protectie priza coaxiala 1 in / 1 out
Software Software management inclus
Port comunicare USB
Tipul bateriei Sigilata si protejata imotriva prafului
– baterie fara plumb si acid
Specificatii Baterie 12V/7AH x 1
Temperaturi de functionare 0 ~ 40 C

Poți achiziționa acest produs din toată rețeaua magazinelor Metro sau de pe internet prin magazinele online precum PC Fun, PC Garage, Cel, Evomag etc. Prețul recomandat de n’Joy este de 269 de lei (86.9 euro).

n’Joy este o marcă înregistrată românească de produse IT (reprezintă divizia de consumer a producătorului RPC) care a luat naștere în anul 2006. Având o creștere constantă și organică n’Joy și RPC și-au consolidat una din primele poziții între mărcile IT înregistrate din România dezvoltând peste 20 de categorii distincte de produse până astăzi. Produsele n’Joy au fost create pentru a răspunde la cerințele majore ale pieței de consumer cu accent pe calitate la prețuri competitive.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.