1

Let’s Do It, Romania! Curățenie în toată țara pe 24 septembrie

Hai să scăpăm țara de mizerie, oameni! La propriu. Încet încet ajungem și la figurat.

Alătură-te celei mai mari campanii de curățenie generală, într-o singură zi! 24 septembrie (sâmbătă) e ziua Zet în care cu mic cu mare, oricine poate da o mână de ajutor.

Eu îmi susțin județul Cluj, care în campania de anul trecut s-a clasat pe locul 2, cu 12 000 de voluntari ieșiți la curățenie. Hai să fim primii anul ăsta! Let’s Do It, Cluj!

Bineînțeles, cel mai bine e dacă te implici activ ca voluntar, să ieși în stradă la curățenie, să ajuți la organizare sau să-ți pui la dispoziție mașina pentru a transporta oamenii sau sacii cu deșeuri. Găsești toate informațiile de înscriere pe www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip

În afară de asta, poți să susții proiectul răspândind vestea peste tot, inclusiv rețele sociale etc. Pentru asta te duci la www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-sustin

Întâlnirea din Cluj-Napoca va avea loc sâmbătă, 24 Septembrie, la Iulius Mall, de unde, începând cu ora 8:00, se va porni împreună la Marea Curăţenie Naţională!

blogândac

One Comment

  1. Tot respectul pentru cei care s-au bagat in campanie anul asta, anul trecut … Eu n-am facut-o, n-as putea cand stiu cati cocalari abia asteapta sa refaca jegul la loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.