Home > Cluj, Societate > Let’s Do It, Romania! Curățenie în toată țara pe 24 septembrie

Let’s Do It, Romania! Curățenie în toată țara pe 24 septembrie

2,969 dă vizualizări

September 21st, 2011 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Hai să scăpăm țara de mizerie, oameni! La propriu. Încet încet ajungem și la figurat.

Alătură-te celei mai mari campanii de curățenie generală, într-o singură zi! 24 septembrie (sâmbătă) e ziua Zet în care cu mic cu mare, oricine poate da o mână de ajutor.

Eu îmi susțin județul Cluj, care în campania de anul trecut s-a clasat pe locul 2, cu 12 000 de voluntari ieșiți la curățenie. Hai să fim primii anul ăsta! Let’s Do It, Cluj!

Bineînțeles, cel mai bine e dacă te implici activ ca voluntar, să ieși în stradă la curățenie, să ajuți la organizare sau să-ți pui la dispoziție mașina pentru a transporta oamenii sau sacii cu deșeuri. Găsești toate informațiile de înscriere pe www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip

În afară de asta, poți să susții proiectul răspândind vestea peste tot, inclusiv rețele sociale etc. Pentru asta te duci la www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-sustin

Întâlnirea din Cluj-Napoca va avea loc sâmbătă, 24 Septembrie, la Iulius Mall, de unde, începând cu ora 8:00, se va porni împreună la Marea Curăţenie Naţională!

  1. October 6th, 2011 at 23:08 | #1

    Tot respectul pentru cei care s-au bagat in campanie anul asta, anul trecut … Eu n-am facut-o, n-as putea cand stiu cati cocalari abia asteapta sa refaca jegul la loc.

    [Răspunde]

  1. No trackbacks yet.