1

Câți samurai sunt permiși într-un grup de prieteni?

stancioiu3

Îi știi deja. Sunt pe la toate colțurile și se înmulțesc pe zi ce trece. Ras scurt în lateral, lung deasupra aruncat spre spate și prins în coadă. Niște masculi wannabe care s-au uitat la prea multe filme sau au jucat prea multe jocuri. Cumva trebuie să-și mascheze nesiguranța, și ei doar așa știu să o facă, copiind pe alții și pozând a duri.

Să nu credeți că discreditez 100% stilul și îi bag pe toți în aceeași oală să îi judec. Dimpotrivă. E un stil de freză OK. Unii chiar merită să fie samurai pe freză, pentru că li se potrivește la personalitate. Cum ar fi Edi Stăncioiu. Edi Stăncioiu are permis să fie samurai, că e pe organu lui. Echipa lui e pe primul loc, deci și mai bine. Sau Ibrahimovic. Ăla chiar merită să fie samurai, că fără freza aia e urât. Așa mai merge. Dar când vezi pișpirici de 16 ani cu freză de samurai, îți vine să le dai o palmă părintească să muște asfaltul.

Zilele trecute am văzut la o masă un grup de prieteni de vreo 8 inși cu 3 samurai. Adică un raport care întrece cu mult limita permisibilă a bunului simț. Fără să îi cunosc, din pură statistică, maxim unul avea voie la masa aia să fie samurai. Ceilalți meritau ciomag peste spate. Nu știu care, să se înțeleagă între ei, prin lupte libere sau cuțiteală, dar să rămână un singur samurai. Asta e concluzia: e permis un singur samurai într-un grup de prieteni. Mâine mă duc să propun legea în Parlament.

blogândac

One Comment

  1. la cum stiu eu barbatii si interesul majoritatii pentru aspectul exterior, cel mai probabil majoritatea s-au dus la frizerie/stilist si au zis: tunde-ma si pe mine cum vrei. oare asa o fi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.