1

Știi ce saltea ți se potrivește?

Pe mine întotdeauna m-a pus pe gânduri acea vorbă legată de cât timp din viață o petrecem dormind, adică aproximativ o treime. Chiar dacă uneori mi se pare înspăimântător, știind că practic câțiva ani buni din durata și așa scurtă de viață se pierde inconștient, încerc să gândesc pozitiv și să profit de fiecare clipă care mi-e dată. Însă pentru asta ar fi greșit să neglijăm acele 8 ore de somn și să ne axăm doar pe celelalte, deoarece ambele perioade au efect una asupra celeilalte.

Dacă nu ne odihnim suficient și eficient, ziua vom pierde 25% din tonus, vom deveni mai predispuși la boli, ne va scădea imunitatea și vom fi tot timpul stresați.

Una din cele mai inteligente metode de a evita toate acestea este să investim în calitatea somnului nostru, adică să avem o saltea de bună calitate ce corespunde nevoilor propriului corp de a se relaxa la maximum.

Saltele-Online.ro este unul din magazinele online de încredere de unde poți să îți achiziționezi saltele de toate tipurile fără mari bătăi de cap, având garanția calității.

Navigând printre produsele oferite, m-am oprit la un model mai extravagant, dedicat persoanelor pretențioase care doresc un somn odihnitor și un material de o senzație plăcută. Salteaua Bahama Memory (din categoria Premium) este realizată dintr-o combinație de materiale distincte de calitate superioară. Interiorul conține o placă UltraFlex HR (grosime 16 cm) cu o elasticitate și rezistență mare în utilizare. Aceasta este structurată într-un sistem de canale cu celule deschise care garantează o ventilație rapidă. Urmează un strat de Memory Foam de 6 cm, iar suprafața este asigurată de o husă din bumbac și elastan întrețesute cu fibre de argint ce împiedică dezvoltarea florei microbiene, cu efect antiseptic.

Salteaua Bahama Memory este construită în așa fel încât spuma termo-activă din interior oferă corpului un suport uniform și independent, relaxând coloana și permițând o circulație bună a sângelui. Vara vei avea o senzație de răcoare și iarna una de căldură.

blogândac

One Comment

  1. Eu cand mi-am ales salteaua am avut noroc ca incercasem o saltea memory inainte si am vazut ca nu e de mine. la prima senzatie e foarte buna insa pentru mine personal nu s-a potrivit cu stilul meu de a dormi asa ca am ales o saltea tot din burete insa mai moale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.