2

Cum se transformă România în RRomânia

Probabil pe toţi ne bate gându cum naiba ajung unii dintre concetăţenii noştri mai închişi la culoare să deţină ditamai palatele de enşpe etaje şi tot atâtea maşini de lux, când n-au pus în viaţa lor mâna pe o carte în afară de cele de joc ori nici nu ştiu să îşi citească numele din buletin, în timp ce noi ceilalţi facem eforturi colosale de a ne menţine în facultăţi pentru o diplomă care ştim bine că nu ne garantează deloc un loc de muncă decent.

În orice caz, vă spun io că ăstia n-au avut de-a face în viaţa lor cu TVA, taxa unică sau impozite pe venituri. E doar unul dintre răpunsuri. Cel care a făcut următoarea prezentare PPS a încercat să explice de unde provin averile ţiganilor bogaţi. Cu siguranţă însă nu s-au menţionat afacerile murdare în complicitate cu poliţia şi alte autorităţi locale.

Preview:
tigani
Download: [download id=”5″]

blogândac

2 Comments

  1. ai foarte mare dreptate…cel putin acel power point este adevarat cam 99% 😉

  2. mmmmm…
    Ei nu au nicio vina.
    De vina sunt autoritatile si intregul sistem corupt din Romania.
    Da. Se poate ca intr-un viitor nu foarte indepartat sa devenim minoritari, insa, aici tot vina noastra este. Cu ce ne impiedica ei sa fim uniti, sa ne gandim la viitor, sa avem copii (uita-te la statisticile institutiilor de specialitate sa vezi media avorturilor la romani). Ca suntem noi un popor inapoiat, care nu gandeste ca este cu mult mai usor sa previi decat sa combati, asta e cu totul si cu totul alta poveste.
    Nu trebuie sa devenim rasisti, nu trebuie sa ne exprimam astfel frustrarile, si in niciun caz nu trebuiesc luate masuri extreme. Te gandesti sa-i castrezi, ca sa nu se mai inmulteasca? Nu. Te ocupi de educatia lor, te ocupi de fenomenul social numit “tigan”. Il primesti in scoli, ii oferi educatia de care ar avea nevoie. Si, in loc sa te gandesti ca in 20-30 de ani iti vor lua locul, te gandesti ca in acesti ani ii poti integra in societate. Sistemul corupt si mizeria din politica acestor vremuri, nu le poate fi decat favorabila, in conditiile in care singura lor educatie este sa ia si sa bage la ghiozdan. Nu conteaza de unde, nu conteaza ce si cum.
    Despre casele lor din Buzescu sau Strehaia… sunt doua sate celebre prin arhitectura de prost gust. Case facute cu bani nu foarte multi, in comparatie cu ansamblurile rezidentiale din Predeal, Sinaia, Busteni, Azuga, Primaverii, Centrul Civic, Baneasa, Pipera, samd…
    Si stii care e durerea? Alea sunt facute din banii tai si ai mei.
    In alta ordine de idei, bun venit in blogosfera!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.