0

Dezactivează funcția AutoPlay pe YouTube

Cu siguranță când navigați pe Youtube obișnuiți să deschideți mai multe ferestre sau tab-uri cu clipuri. Partea proastă e că toate astea pornesc deodată și vă sparg timpanele cu toate sunetele mixate până ce ajungeți să dați pauză la fiecare video separat. Am căutat și am și găsit câteva soluții pentru a stopa mizeria asta pe care cei de la Youtube încă nu s-au gândit să o scoată.

Soluția 1. Scriptul Youtube Prevent Autoplay
Este compatibil cu orice browser care suportă scripturi. Pentru Firefox, trebuie să instalați mai întâi GreaseMonkey și apoi să îl rulați de aici.

Soluția 2. Extensia Stop Autoplay pentru Firefox
Șmecheria asta e bună nu numai pentru Youtube, ci pentru toate site-urile ce conțin video-uri sau clipuri Flash. Click aici, apasă Add to Firefox, apoi Install Now. Se poate customiza în Tools > Add-ons > Extensions > Options (ca să scoateți chenarul inestetic)

Soluția 3. Extensia TubeStop (Firefox)

Aceleași funcționalități, dar un pic mai fancy. Luați-o de-aici.

Soluția 4. Extensia Stop Autoplay pentru Google Chrome
Spre deosebire de variantele de mai sus, jucăria asta permite și pre-buffering, adică încărcarea video-urilor înainte de a fi pornite. Din păcate, pentru Firefox nu există încă o asemenea posibilitate, dar la vitezele de astăzi nu reprezintă o problemă majoră. Luați-o de aici.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.