5

Ciobanii vor să mă înveţe pe mine nush ce porcării, da’ ei sunt analfabeţi… cred că ăsta e cel mai lung titlu de până acuma. Vreau să intru în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung titlu de blog. Oare mă ia cineva în seamă? Nu cred. Hai citiţi articolu…

Într-un articol de anul trecut am început să-i iau la unşpe metri pe cei care făceau campanii scumpe cu bannere pe net, dar erau certaţi cu limba maternă. Se pare că de astfel de ciobârlăi ţara nu duce lipsă, aşa că am mai găsit alte două exemple de genu.

Primul exemplu vine de la ceva firmă din Timişoara, cică academie online certificată de Cambridge, prin care poţi obţine uşor diplome în domeniul IT. Iată bannerul:

Cum să dev expert în design? Sigur nu cu VOI, fraierilor. De la nişte profesionişti mă aştept să scrie corect gramatical. Oricum, un forumist şi-a dat seama că ceva pute pe la ei.

Următorii ciobani au mai multă legătură cu limba, mai exact cu cea engleză, aşa că m-aş fi aşteptat să fie mai atenţi în propriul lor domeniu, dar e clar că sunt amatori:

Pace!

blogândac

5 Comments

  1. am scris si eu despre aia cu engleza lor… eu n-am fost in stare sa invat franceza in 8 ani de zile.. cum sa inveti in 21 de zile engleza?? (noroc ca stiu engleza mai bine decat romana)

  2. Pot sa se cace pe academia lor, k un om cu minte intreaga nu le inghite dumele. astept sa vad pe unu care a absolvit la ei, ce expert in IT a devenit.

  3. perioada de invatare a limbii engleze:
    nivel de baza: o copilarie (vizionat desene animate)
    nivel avansat: o tinerete (vizionat filme)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.