4

Cumpără avantajos de pe ITGalaxy.ro!

Eşti în căutarea unui produs IT, dar nu ştii spre care magazin să te îndrepţi? Mai bine stai în casă şi cumpără online de pe itgalaxy.ro, locul în care beneficiezi de cele mai tentante promoţii şi reduceri din domeniu.

Pe itgalaxy.ro găseşti aproape toate categoriile de produse din gama IT&C, la preţuri atrăgătoare.

Accesează acum site-ul itgalaxy.ro pentru a-ţi achiziţiona un laptop performant cu bani mai puţini faţă de alte magazine online! De exemplu, am pus ochiul pe un laptop care satisface nevoile unui utilizator mediu, e ieftin şi performant, Toshiba Satellite C650-173, la cumpărarea căruia nu numai că economiseşti bani, dar primeşti ca BONUS un Mouse Logitech sau Geanta + Antivirus BitDefender 2011/1an !

Dacă vrei să îţi cumperi un telefon bun ca să ţii pasul cu tehnologia, tot IT Galaxy e soluţia! Toate telefoanele au preţuri pentru buzunarele tale, însă mie mi-a atras atenţia în special Samsung C3300K Champ care costă doar 269 lei (30 noiembrie)! E micuţ, are design atrăgător şi e dedicat mai ales tinerilor, având încorporate funcţii ce permit navigarea uşoară în reţelele de socializare precum Facebook sau Twitter.

Dacă eşti împătimit de jocuri video, cu siguranţă vei dori să consulţi preţurile consolelor. În ultima vreme au început să devină populare şi în România Consolele WII. Bucură-te de jocurile gratuite care vin împreună cu sistemele achiziţionate!

Pe lângă aceste tipuri de produse, găseşti aproape tot ce te interesează, alegând dintre cele 10 000 de produse care apar momentan pe site. Acum nu mai trebuie să te duci până la magazin ca să cumperi, cu câteva click-uri poţi să îţi pui în coşul de cumpărături orice, începând cu sisteme dektop, laptop-uri, componente PC, monitoare, imprimante, telefoane, software etc.

Pentru a cumpăra de pe itgalaxy.ro trebuie să te înregistrezi, după care ai liber la shopping! Comenzile se fac cu uşurinţă, iar modalităţile de plată sunt şi ele la îndemâna ta. După ce ai efectuat o comandă, vei fi contactat de către un reprezentant IT Galaxy pentru a onfirma preţul, disponibilitatea în stoc, dar şi posibilitatea de livrare.

Plata se poate face prin virament bancar (ordin de plată) sau ramburs. Cei aflaţi în Bucureşti vă puteţi ridica produsele direct de la sediul firmei de pe Str. Liviu Rebreanu , Nr. 5; Bl 52; Sc 3; Apt 89; INTERFON 089 Sector 3 Bucuresti (in spatele Parcului IOR, langa Piata Ramnicu Sarat).

Transportul la domiciliul clientului se face prin curierat rapid, atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

blogândac

4 Comments

  1. cat te-au platit astia ca sa scrii despre ei?:D

  2. o firma NESERIOASA!!! am comandat un aparat foto sony DSC W630 la oferta cca 350 lei era afisat cu card si husa bonus, dar cand a venit, cutia era desigilata, erau dezlipite abtibildurile unde era imaginea cu cardul si husa i-am contactat, au zis sa le platesc in plus 50 lei pt cele 2 accesorii care nu le le trimisesera, iar la ceva timp, dorind sa incarc aparatul am vazut ca nu am nici macar dispozitiv pt incarcarea aparatului.

  3. daca ti s-a intamplat asa ceva, trebuia sa te indrepti spre protectia consumatorului. de obicei asta se face atunci cand sesizezi neregula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.