7

Vreau să-mi extind lista de bloggeri pe care îi citesc!

După cum vedeţi dacă vă holbaţi în partea dreaptă, blogroll-ul (secţiunea “Mai citesc”) meu e destul de scurt. Putini câţi sunt, oamenii care apar acolo chiar sunt vizitaţi de către mine aproape în fiecare zi şi sunt oameni interesanţi.

Acuma am observat că am o sete mare de citit bloguri, aşa că vreau să am mai mulţi oameni în listă. Doar că faza e că e greu să găseşti oameni interesanţi care scriu bine şi pe placul meu. Deşi răsfoiesc multe pagini de bloguri la întâmplare, nu prea găsesc ceva extravagant, să-mi taie răsuflarea, să mă inspire. Şi uite-aşa pierd vremea citind nonsensuri.

Aşa că apelez la tine, oricine ai fi TU, rugându-te frumos şi elegant să îmi propui bloggeri care merită citiţi, care crezi că ar fi pe placul meu, sau poate au ceva special în scris. Nu am nevoie de vedete. Am nevoie de oameni care, poate nu sunt aşa populari, dar sunt faini ca personalitate şi care scriu bine. Să aibă simţul umorului, sau dacă scriu serios să o facă bine. Dacă TU eşti blogger şi consideri că te incadrezi, poţi să mi te propui 😀 şi poate iese de un link exchange.

blogândac

7 Comments

  1. in loc sa ma faci sa ma repet, mai bine ai veni cu propuneri 😛

  2. E o tipă de-și zice Deme. Nu îți încarcă viața, că scrie rar. Nu te face să pici de pe scaun, că nu-i chiar așa amuzantă. Nu te face nici să te zbârlești, că nici sobru nu scrie. Se consideră interesantă în regim part-time (că inspirația nu curge constant, ca la robinet) și tocmai se autopropune, curioasă fiind care e părerea ta.

  3. Eleganta autopropunere. Circumstantele arata ca te incadrezi in profilul meu, asa ca ti-ai castigat locul in “faimoasa” lista. Acuma nu am aroganta necesara sa iti cer returnarea favorii, asa ca depinde de tine… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.