56

BookLand și Blogând te premiază dacă îți place să citești (CONCURS ÎNCHEIAT)

Anunțarea câștigătorului:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QEPeuximgb8[/youtube]

Săptămâna aceasta (de miercuri până duminică) Caravana BookLand se află la Cluj în Iulius Mall.
Blogând.info e unul dintre partenerii media ai Caravanei, drept pentru care pune la bătaie un premiu constând în două cărți atractive cititorilor fideli ai blogului.

Dana Budeanu: Manual de stil

Paulo Coelho : Al cincilea munte

Ce trebuie să faci?

Postează un comentariu în căsuța de Facebook de mai jos (din cadrul articolului) cu răspunsul la întrebarea: Care este autorul tău contemporan preferat?

Răspunsurile se trimit până pe data de 11 septembrie (duminică) ora 24:00. Câștigătorul se va desemna prin tragere la sorți în data de 12 septembrie (luni).

Vrei mai multe șanse de câștig? Pentru a avea o pondere mai mare la tragerea la sorți, urmează pașii următori:

– dă un Like la pagina Blogândac (dacă ai dat deja, cu atât mai bine) – (Pondere = x2)
– trimite un RT pe Twitter la mesajul articolului acesta (pentru a fi recunoscut, specifică username-ul de Twitter în comentariu – (Pondere = x3)

blogândac

56 Comments

  1. Cu siguranta Paulo Coelho ! 🙂
    Am dat like & am postat pe twitter. user: @Alecu9

  2. Eckhart Tolle e autorul meu preferat.Pe twitter sunt GrigArsene

  3. Gaius Plinius Secundus (23 AD – 25 august 79 d. Hr.), mai bine cunoscut sub numele de Pliniu cel Bătrân, a fost un roman autor , naturalist , şi filozof naturale , precum şi comandant naval şi armatei de la începutul Imperiului Roman , şi prieten personal al împăratul Vespasian .

  4. Mihai Eminescu este scriitorul preferat si al celor mai muţi români, mai arată. E urmat, în topul scriitorilor preferaţi, de Alexandre Dumas, Mihail Sadoveanu, Marin Preda şi Ion Creangă.

  5. Mihai Eminescu este scriitorul preferat, e urmat în topul scriitorilor preferaţi, de Alexandre Dumas, Mihail Sadoveanu, Marin Preda şi Ion Creangă.

  6. Mihai Eminescu este scriitorul preferat, e urmat în topul scriitorilor preferaţi, de Alexandre Dumas, Mihail Sadoveanu, Marin Preda şi Ion Creangă

  7. am dat like pe fb cu numele Filip Anca

  8. Martin Page se afla printre autorii contemporani pe care ii prefer. Multumesc, am dat like si pe facebook, iar username-ul meu de Twitter este: ForYourDemons.

  9. Martin Page se afla printre autorii contemporani pe care ii prefer. Multumesc, am dat like si pe facebook, iar username-ul meu de Twitter este: ForYourDemons.

  10. Scriitorul meu preferat este Gabriel Liiceanu, ma regasesc atat de mult in cuvintele lui… simte ca mine si eu simt ca el…
    Pe twitter sunt @Cristina199226

    P.S Imi doresc foarte mult “Manualul de stil”, dar si sa ma relaxez intr-o dupa-amiaza cu “Al cincilea munte”!

  11. scriitorul meu contemporan preferat este Jostein Gaarder deoarece cartile sale sunt incarcate cu idei filosofice si teologice iar universul pe care il construieste in cartile sale ne ajuta sa ne amintim la nesfarsit de magia basmeor si a verbului “a crede”, ne pastreaza visatori

  12. scriitorul meu contemporan preferat este Jostein Gaarder deoarece cartile sale sunt incarcate cu idei filosofice si teologice iar universul pe care il construieste in cartile sale ne ajuta sa ne amintim la nesfarsit de magia basmeor si a verbului "a crede", ne pastreaza visatori

  13. Răzvan T. Coloja este scriitorul preferat
    am dat like pe facebook: Tatiana Ghinda
    twitter @taniataty

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.