1

S-a lansat TonerEurope.ro!

Toner Europe este un magazin online nou care comercializează consumabile de calitate superioară pentru imprimante și copiatoare laser, venind cu oferte tentante menite să reducă drastic costurile de tipărire și să ofere o calitate mai bună.

Cartușele de toner oferite sunt fabricate după standarde de calitate europene, iar acestea sunt testate 100% înainte de vânzare (operațiunea se face direct pe linia de producție de către specialiști), astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că veți avea rezultate proaste la tipărire, așa cum se poate întâmpla atunci când recurgeți la încărcarea acestora la diferite firme. Costurile sunt similare față de operațiunea de reumplere, ce poate da greș în multe cazuri.

În plus, Toner Europe garantează eficacitatea cartușelor de toner oferite. În comparație cu consumabilele obișnuite pentru imprimante laser, acestea vă ajută să tipăriți cu până la 63% mai ieftin, dar la o calitate mai bună (o gamă largă de culori, text clar, bine definit, strălucire etc.). Astfel, dacă, de exemplu, cheltuim suma de 100 lei, în cazul unui toner obișnuit se pot tipări cca. 650 de pagini, iar unul de la tonereurope.ro va rezista până la 2040 de pagini, adică o cantitate mai mare de peste trei ori.

Produsele Toner Europe sunt compatibile cu imprimante din gama Canon, HP, Brother, Lexmark, Samsung, Xerox, Kyocera, Minolta, Epson, Panasonic, Gestetner.

Pentru a beneficia de produsele Toner Europe, trebuie să accesați pagina oficială, unde veți comanda online articolul dorit (sau direct prin telefon), iar Dvs. îl veți primi acasă prin curier rapid în 1-2 zile lucrătoare (costul expediției este fix, de 25 de lei, indiferent de greutate și destinație – oriunde în România) sau îl puteți ridica de la showroom-ul din București, iar plata se poate face fie la livrare / preluare, fie direct de pe site prin card bancar sau ordin de plată.

blogândac

One Comment

  1. N-am imprimanta laser dar presupunand ca mi-as lua astea sunt si safe din punct de vedere al sanatatii? Eu sunt mai ipohondru de felul meu :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.