0

Cum să faci bani cu rețeaua de marketing afiliat Web Is Yours

Cei care sunt interesați să facă (în continuare) bani pe net trebuie neapărat să dea un ochi pe Web Is Yours, cea mai nouă rețea de marketing afiliat din România.

În caz că nu știți, marketingul afiliat, numit și marketing bazat pe performanță, e o metodă de colaborare “everybody wins” între firme mari sau mici și clienți – numiți afiliați (bloggeri, advertiseri, deținători de pagini pe Facebook, simple persoane etc.) care primesc bani dacă trimit clienți reali (click-uri) pe site-urile firmelor și/sau se înregistrează sau cumpără un anumit produs. Fără bani pierduți aiurea pe riscuri (dacă un afiliat aduce 1000 de utilizatori unici, însă doar unul dintre ei va cumpăra un produs, plata se va face doar pentru acel utilizator.

WIY este terțul care face legătura dintre cele două părți pentru a se găsi și interacționa mai ușor, rapid și eficient.

Platforma de afiliere Web Is Yours se laudă că e cea mai FAIRPLAY rețea din domeniu. Sub această descriere, clienții, fie că vorbim de afiliați sau comercianți, se bucură de avantajul unei interfețe prietenoase, monetizare rapidă a traficului, acces la o bază de date cu numeroase campanii/site-uri, instrumente de promovare inovatoare.

Momentan platforma în sine poate fi promovată drept campanie, iar cei care aduc afiliați noi primesc 10 lei, respectiv 500 de lei pentru comercianți înregistrați.

Blogul Web Is Yours poate fi accesat pentru a afla noutăți, idei de promovare, training-uri/workshop-uri utile.

Castiga cu WIY

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.