0

Nu sunt de acord ca Bittman să o miroase pe Antonia

După ce s-a aliat cu Vunk și Puya, Antonia a mai pus de un hit colaborativ, cu Holograful lui Bittman. O piesă OK, care sună a Holograf până la nivel celular. Nimic de obiectat aici. Un singur lucru mă zgârie însă în videoclip. Insinuarea afectivă dintre cei doi nu funcționează. Pentru că dă în pervy-creepy ori daddy issues din sens invers.

Ce să mai, o fi Bittman un fel de imitație de Clooney în România, dar șarmul său 80-90-ian mai funcționează doar la femei care cochetează cu menopauza. Că are deja 52, iar Antonia exact inversul, 25. Adică jumătate plus din vârsta bătrânelului. Ceea ce îi dă dreptul să îi fie maxim fiică.

Deci nu-mi pune în raza vizuală astfel de scene în care Bittman o miroase dubios pe Antonia la sfârșit. Recunosc că nu s-a exagerat cu relaționarea asta romantică pe durata clipului, toată socoteala rămânând la un nivel platonic de beletristică anno 1850, deci cu indulgență poate să primească o notă de trecere de la comisia de bun gust, dar eu sunt un fel de Mihai Petre sau Cheloo al juriului, care se agață de toate chichițele. Deci un NU din partea mea.

Mai trebuie totuși să lămuresc un aspect. N-am nimic cu diferența incomod de mare de vârstă între sexe la combinații, atunci când e vorba de mine. Deci când eu o să fiu de 50 de ani să nu vă uitați urât dacă vă iau fiicele de 18+ să le predau chimie. Dar la alții, îmi bag coada.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=n-bRMWRIKRs[/youtube]

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.