0

Lecție gratuită de dans la Arthur Murray

Cu ceva timp în urmă vă anunțam că Arthur Murray, cel mai cunoscut brand de studiouri de dans din lume (102 ani de experiență și peste 280 de școli în 23 de țări) a sosit în premieră și în România, inaugurându-și sediul în București, pe strada Nicolae Caramfil, nr. 87.

Scoala de dans Arthur Murray este una din cele mai prestigioase locuri în care poți să înveți dansuri de societate de la profesioniști de prim rang.

Dacă stai în București sau în împrejurimi, am o veste bună pentru tine. Completând formularul acesta poți beneficia de un curs de dans gratuit la Arthur Murray! Profită de șansa asta unică de a te număra printre posibilii viitori cursanți, experimentând o lecție de inițiere. Trebuie să știi că locurile sunt limitate, iar cei care ajung să se pot considera privilegiați.

Fie că ai de gând să înveți diferite dansuri în scop de relaxare, pentru a-ți dezvolta abilitățile pentru diferite ocazii, fie că vrei să devii la rândul tău profesionist, Arthur Murray e soluția perfectă. Până la urmă, dansul poate fi un stil de viață, și astfel e important ca să te lași pe mâna celor mai buni.


Data trecută am amintit de două stiluri de dans pe care le-aș învăța eu ca începător. E vorba de tango și fox trot, două stiluri mai lente și elegante, în același timp foarte populare. Dacă aș fi cursant, după stăpânirea pașilor din aceste două, eu aș alege în continuare următoarele: vals vienez și hustle.

Valsul vienez este cel mai vechi stil de de dans din cele existente astăzi, având originile în dansul folcloric austriac, Landler. A apărut în a doua jumătate a secolului XVIII și s-a dezvoltat alături de muzica marilor compozitori, Johann Strauss compunând muzică special pentru acest stil. Valsul vienez are un tempo rapid și ritm progresiv, reprezentând o provocare pentru începători.

Stilul hustle este un dans modern și distractiv, devenind extrem de popular odată cu febra disco a anilor ’70. Mișcările constituie o combinație între salsa, swing, mambo sau tango și poate fi dansat atât cu partener, cât și fără. Hustle rămâne unul din cele mai populare stiluri care pot fi abordate la o petrecere retro.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.