0

Prefabricate din beton de la Dumar Construct

Astăzi vă prezint una din cele mai „beton” firme la care puteți apela în caz că aveți nevoie să achiziționați elemente prefabricate din beton, atât în calitate de persoană fizică, cât și juridică.

Dumar Construct există pe piața românească de 23 de ani și se ocupă cu producția de prefabricate din beton cu ajutorul celor mai noi tehnologii.

Produsele oferite de Dumar Construct sunt din cele mai variate, destinate pentru utilizare în diferite domenii, precum infrastructură rutieră, construcții civile sau industriale, canalizări, elemente structurale etc.

Iată principalele produse din catalogul pe care îl găsiți și pe site-ul oficial dumarconstruct.ro:

• Elemente structurale: tip pahar, grinzi, stâlpi
Garduri din beton Dumar Construct (diferite modele și dimensiuni, ușor de montat, decorabile cu vopsea lavabilă)
• Elemente de canalizare: cămine vizitare sau vane, guri de scrugere, tuburi de beton
• Elemente de infrastructură rutieră: borduri de pod (tip I sau L), elemente New Jersey, plăcuțe carosabile
• Elemente pentru podețe (elemente de serie, dar și modele la cerere)
• Prefabricate diverse: cabine, scări, garduri etc.

Toate produsele sunt însoțite de descrieri relevante și poze reprezentative, astfel că veți ști exact ce veți primi, existând posibilitatea ca elementele să fie personalizate sub orice dimensiune sau formă, în funcție de necesitățile clientului. Recomand citirea tuturor descrierilor pentru a afla importanța acordată procesului de fabricare ca să vă faceți o idee de cât de importantă e calitatea în cazul produselor Dumar Construct, ceea ce va avea un impact asupra durabilității materialelor. În orice fel de proiecte care implică inserarea prefabricatelor din beton primează rezistența îndelungată și siguranța.

În caz că doriți o prezentare mai atractivă a serviciilor oferite de Dumar Construct, le puteți vizualiza în această broșură. De asemenea, detalii concrete puteți cere apelând numerele de contact 0040 21 460 44 77 / 0040 21 460 44 64.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.