0

Aici găsești lampioane pentru evenimente

Cu siguranță ai fost martorul unui eveniment în cadrul căruia se înălțau spre cer lampioane colorate și toată lumea era cu zâmbetul pe buze. Ce-i drept, un astfel de moment întotdeauna va destinde atmosfera în rândul participanților, iar toată lumea va pleca acasă cu un feeling de satisfacție.

Dacă te-ai gândit ca și tu să incluzi o astfel manifestare în cadrul programului pe care-l organzezi, sau pur și simplu să o faci din pură distracție cu prietenii undeva în aer liber, îți prezint locul din care poți să achiziționezi aceste produse la prețuri foarte mici, plus multe alte articole alternative de care poate nici nu ai auzit.

Pe site-ul Lampioane-Evenimente.ro vei găsi o diversitate de lampioane în funcție de gusturi și nevoi. Prețurile încep de la 1.99 de lei bucata. De asemenea, ai posibilitatea să le iei la pachet, astfel că vei ieși în avantaj. Consultă secțiunea „Oferte”.

Pe lângă clasicele lampioane zburătoare, există și lampioane plutitoare (în formă de flori) care pot fi lansate la apă, creând astfel un spectacol vizual de senzație. Acestea sunt confecționate 100% din hârtie biodegradabilă. Un moment ca acesta poate fi asimilat cu tradiția japoneză conform căreia lansarea lampioanelor la apă reprezintă un ritual de încărcare energetică totală. Cele trei elemente primordiale, apa, focul și pământul se îmbină perfect, iar lumea poate să își pună o dorință în timp ce însoțește cu privirea îndepărtarea lampioanelor.

O altfel de întrebuințare a lampioanelor o reprezintă suspendarea lor în diferite încăperi, săli de evenimente, restaurante, corturi. Prin utilizarea acestora se împușcă doi iepuri dintr-o lovitură, nu numai că servesc drept elemente de decorațiune interioară, dar se și asigură iluminatul spațiului într-un mod elegant și primitor. Această metodă este una simplă și ieftină, deoarece amplasarea lor este foarte ușoară, iar efectul vizual întrece orice așteptare.

De pe Lampioane-Evenimente.ro poți cumpăra și baloane cu led, un concept nou prin care sigur vei încânta privitorii.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.