0

Accesorii premium pentru telefoane de la Vetter

Telefonul mobil a devenit deja pentru omul erei moderne o extensie aproape naturală și indispensabilă a prezenței sale în societate. Pe lângă utilitatea sa originală de a facilita comunicarea dintre persoane până la un nivel avansat de interacțiune, acesta reprezintă în sinea lui ca obiect și un accesoriu vizibil care spune multe despre proprietarul său, așa cum se întâmplă în cazul unui ceas sau al unei bijuterii. Dacă pui accent pe felul în care te afișezi în public, cu siguranță nu trebuie să neglijezi felul în care arată smartphone-ul tău.

Statutul tău este redat in mod evident de marca si valoarea telefonului, dar acest factor în sine nu asigură neapărat un motiv de respect, contează și felul în care este întreținut acel telefon. La fel cum investești în hainele tale, așa și telefonul tău necesită atenție mărită. Pe termen lung, aspectul său se deteriorează, dacă nu îl protejezi cumva. Aici mă refer la carcase sau huse. Depinde de gusturile fiecăruia ce materiale sau culori alege, dacă se uită la calitate sau nu. Însă întotdeauna este recomandat să mergi pe produse smart profesioniste care pun accentul pe calitate.

Vetter este un brand internațional care este specializat tocmai pe acest segment, fiind un producător de accesorii premium mai bine gândite pentru utilizatorii de gadgeturi, îmbinând perfect inovația cu tehnologia și designul. Concret, este vorba de o atenție mărită acordată detaliilor. Dacă producătorii de telefoane mobile se concentrează mai mult pe funcționalitate, Vetter reprezintă un fel de backup cu o viziune mai clară, mai avansată, pentru a îmbunătăți experiența folosirii dispozitivului. Navigând prin catalogul de produse al companiei, am observat imediat câteva caracteristici esențiale:

Durabilitate: materialele folosite sunt gândite să reziste în timp unor factori externi precum lovituri, zgârieturi, praf sau uzură; cele mai des întâlnite sunt pielea tradițională, pielea ecologică, poliuretanul termoplastic (TPU), plasticul de calitate, aluminiul.

Confort: unele modele au o grosime ultra-slim de 0.3 mm, astfel că nici nu vei sesiza o schimbare în greutate și îți dă chiar senzația că telefonul e și mai subțire; materialele au un finisaj smart, plăcut la atingere, antiamprentă și împiedică alunecarea; toate butoanele și slot-urile smartphone-ului sunt foarte ușor de accesat

Protecție mărită: interiorul huselor este gândit în așa fel ca ecranul telefonului să nu aibă de suferit și să se păstreze în perfectă stare, ca la început

Design impecabil: produsele Vetter excelează la aceast capitol, dând senzația că sunt proiectate de designeri de fashion și se pliază perfect pe aspectul inițial al telefonului; din punctul de vedere al cromaticii, al esteticii și al creativității sunt ireproșabile

Vetter nu înseamnă doar huse de telefon. Ideea de performanță mărită se regăsește și în alte tipuri de produse, precum:

– acumulatori care țin mai mult, atât interni cât și externi
– accesorii auto (car holder, încărcătoare) sau de călătorie
– cabluri și adaptoare
– screen protector (folii, tempered glass, lavete microfibră etc.)

Produsele Vetter sunt compatibile cu cele mai cunoscute mărci de telefoane mobile, precum iPhone, Samsung, Sony, Allview, HTC, LG, Nokia etc. Acestea se regăsesc la vânzare pe emag.ro.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.