Ce știi despre țigările electronice? Eu știu că au fost inventate de un farmacist chinez prin anul 2003 și de atunci au crescut foarte mult în popularitate, iar pe la noi au invadat piața în ultimii ani, mergând pe ideea că sunt o alternativă mai sănătoasă la fumatul clasic, reducând drastic costurile și determinându-i pe consumatori să se lase de fumat în timp.
Eu nu sunt fumător și nu pot garanta tot ce se spune despre tigara electronica, dar am auzit de la unul altul că ar fi ceva adevăr în ele, altfel nu s-ar mai comercializa.
Acuma dacă ești fumător de mai mulți ani știu că n-are rost să te întreb chestii de genul: „ai încercat să te lași?” sau „nu te gândești la sănătatea ta?” Ideea e că fiecare persoană fumătoare cu raționament poate să decidă asupra viciilor sale, însă un lucru este cert: nimeni nu s-ar supăra dacă ar exista o metodă bună prin care să reducă costurile lunare gigantice pe care le dă pe țigări. Mai ales dacă senzația rămâne aceeași, sau cel puțin asemănătoare și la fel de satisfăcătoare.
Din câte am citit, se pare că cel mai popular model de țigară electronică se numește EVOD. Dacă te decizi să treci pe țigări electronice, probabil acesta ar fi produsul ideal spre care ar tebui să te îndrepți, luând în considerare caracteristicile. În primul rând, EVOD folosește cel mai înalt grad de tehnologie disponibil pe piață și oferă siguranță garantată. Vine cu o baterie de 9 mAh, îndeajuns să producă o cantitate impresionantă de vapori pe parcursul întregii zile. Durabilitatea, aromele și siguranța sunt principalele aspecte care i-au făcut pe mulți consumatori să aleagă țigara EVOD.
Un element distinctiv față de alte țigări electronice îl reprezintă clearomizorul servisabil, adică nu e nevoie să schimbi întreg dispozitivul, ci doar rezistența acestuia, reducând astfel considerabil costurile de întreținere.
De altfel, dacă dorești să afli cam cât ai economisi pe lună trecând la țigările electronice, o poți face cu ajutorul acestui calculator. De exemplu, dacă obișnuiești să fumezi 20 de țigări pe zi, rămâi cu aproximativ 465 de lei în buzunar.