Home > Reclame, TV > Campanie penală Nutriday – Confruntarea Regiunilor

Campanie penală Nutriday – Confruntarea Regiunilor

2,230 dă vizualizări

May 20th, 2011 Apasă aici ca să comentezi Vezi comentariile

Întâi uitați-vă la reclama asta:

Care dintre accentele domnițelor vi s-a părut fidel regiunii pe care o reprezintă? Corect! Niciunul. Primele două încearcă din răsputeri să imite accentul tipic ardelenesc și cel moldovenesc, dar scapă la fiecare 2 secunde ca un lanț uzat de bicicletă. A treia nici nu se mai obosește să fie olteancă, ci vorbește literar, fără accent. Concluzia: producători leneși, penali, plictisiți, neinstruiți etc.

Cât despre concurs: Poți câștiga diferite premii (cel mare constă într-o mașină și un tur culinar prin țară) dacă cumperi oricare din cele 6 produse Danone Nutriday și cu codul de pe bon te înscrii la ei pe site, unde mai poți alege regiunea pe care o susții. În cinstea regiunii câștigătoare se va organiza „cea mai mare masă cu iaurt”. Bineînțeles, la felul în care au le-împărțit, doar cele trei mari au șanse reale, iar cele precum Bucovina, Crișana sau Dobrogea pot să spere degeaba.

Mai au și un concurs video unde poți să te filmezi susținând regiunea preferată și dacă strângi voturi destule în fiecare săptămână poți câștiga un aparat foto meseriaș. Campania a început din 1 mai, dar la cât de popular e concursul, nimeni nu a încărcat vreun video până azi (20 mai). Deci puneți mâna și faceți un video oricât de penal că aveți concurență 0. Cine știe, poate mă apuc să-l fac eu.

  1. May 20th, 2011 at 20:23 | #1

    La ce criza e prin tara cine castiga turul culinar s-a scos

    [Răspunde]

  1. No trackbacks yet.