0

Într-o săptămână decidem ce faţă nouă ar putea avea oraşul tău!

Eşti mulţumit/ă de cum arată oraşul tău? Chiar dacă România are multe urbi frumoase, în cele mai multe persistă încă izul comunist, fiecare are câteva bube de care ne-am lipsi cu drag.

Mânaţi de iniţiativa Pepsi Refresh, o ceată de oameni şi-au pus capetele la contribuţie pentru a veni cu o idee prin care să dea Refresh la viaţa urbană, într-un fel sau altul.

De astăzi, 20 octombrie, campania a intrat în perioada de votare. Cele 611 de idei înscrise trebuie votate timp de o săptămână pentru a se alege primele 10 cele mai bune.

Şi eu vreau să dau Refresh vieţii urbane, aşa că m-am înscris cu o idee revoluţionară venită în ajutorul artiştilor, profesionişti sau amatori. Se numeşte “Digital Art on Location” şi e vorba de un Stonehenge modern, muzeu digital care aduce internetul în aer liber.

Probabil ştiţi cum funcţionează votarea pe Facebook, nu contează cum sună ideea, important e să ai o droaie de prieteni care să îţi dea Like pentru că eşti simpatic/ă. Aşa că, eu nu îţi cerşesc un Like, ceea ce te rog e doar să CITEŞTI ideea pe scurt aici, sau dezvoltată aici pe blog. Apoi te decizi dacă merită votată. Nu vreau să fiu rău, dar în topul cursei există unele idei deloc originale şi banale şi sincer, nu mi se pare drept să câştige. Deci totul depinde de tine şi de cei la care dai de veste. Hai să strângem voturile!

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.