0

Obține independența financiară cu videochat la Rosse Studio

În România videochatul s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă, datorită câștigurilor mari obținute din această activitate, bani veniți din străinătate. Modelele care se angajează pot obține în primele luni venituri între 500 și 1000 de euro, iar după câteva luni de performanță sumele se vor ridica la ordinul zecilor de mii. Este una din puținele locuri de muncă 100% legale prin care cineva poate să atingă aceste cote pe la noi, de aceea fetelor lipsite de inhibiții și care doresc cu adevărat să atingă independența financiară și traiul de nivel înalt li se oferă o șansă greu de refuzat.

Rossestudio.ro este un studio videochat din București cu experiență de peste 10 ani în domeniu care oferă un mediu plăcut și profesionist pentru această activitate. Față de alte studiouri similare, Rossestudio oferă multe bonusuri pentru începătoare, training personalizat gratuit, transparență maximă legate de tarife și procente, consultanță etc.

Există unele concepții din partea fetelor cum că este mai bine să lucrezi de acasă, deoarece ești într-un mediu intim, cunoscut și nu depinzi de nimeni. Într-adevăr, veniturile revin în proporție de 100% de pe site-urile dedicate. În schimb, ceea ce oferă studioul va dezechilibra întotdeauna balanța în favoarea modelelor lor: se plătesc taxe de promovare a fetelor pe site-uri, suportate de studio, astfel că vizibilitatea va fi mult mai mare, prin urmare și câștigurile. În plus, se oferă bonusuri consistente pentru îndeplinirea diferitelor obiective.

În cadrul acestui job există două secțiuni, videochat adult și non-adult. Primul implică o doză mai ridicată de erotism și senzualitate, feminitate. Însă în ambele cazuri cel mai important e ca modelul să își folosească inteligența, creativitatea pentru a întreține atmosfera și pentru a capta atenția clienților și a le stârni interesul pentru sesiuni viitoare constante.

Persoanele interesate pot să își facă o imagine clară despre ce implică jobul visitând site-ul Rossestudio.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.