0

Alege salteaua perfectă de pe Saltele-Online.ro

Se spune că dacă mănânci bine și dormi bine, poți să ai speranțe la o viață lungă și sănătoasă. Dacă legat de prima parte suntem bombardați din toate părțile cu sfaturi și reguli de nutriție corectă, mai puțin se vorbește de felul în care dormim. Lucru care ar trebui să ne pună pe gânduri, aș zice, deoarece o treime din zi, prin urmare o treime din viață ne-o petrecem în poziție orizontală.

Forma și structura saltelei noastre sunt extrem de importante pe termen lung, deoarece pote avea efecte negative asupra corpului nostru. De aceea alegerea saltelei potrivite trebuie făcută cu multă atenție și în cunoștință de cauză.

Saltele-online.ro este un magazin online dedicat în întregime acestei categorii de produse, și conține cea mai completă gamă de saltele existente pe piață, îndeplinind cele mai înalte standarde de satisfacție, cu atestate de calitate după norme europene.

În lista de produse sigur se va afla salteaua perfectă pentru nevoia ta, trebuie doar să afli care e. Pentru aceasta există consultanți profesioniști la care poți să apelezi, fie prin intermediul numerelor de telefon afișate pe site, fie vizitând showroom-ul din București.

Înainte să te îndrepți spre un tip de saltea în vederea achiziționării, trebuie să cunoști câteva lucruri esențiale. În primul rând, aceasta nu trebuie să fie prea moale, deoarece coloana vertebrală se va curba accentuat în timp. De asemenea, nici prea tare nu e bine să fie (cu excepția recomandării concrete în cazuri medicale), deoarece în acest caz greutatea organismului apasă puternic pe vertebrele lombare, creând o tensiune ce va afecta odihna și relaxarea coloanei vertebrale. În continuare, trebuie avut grijă ca saltelele să fie tratate împotriva unor organisme microscopice denumite acarieni, care obișnuiesc să se dezvolte în astfel de medii (între 1 milion până la 10 milioane de exemplare) și pot conduce la îmbolnăvire.

Cunoscând aceste aspecte, vei putea alege mai ușor tipul și modelul de saltea optimă.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.