0

Ia tradițională românească e din nou la modă!

Ia românească este una din elementele cele mai de preț din tradiția și cultura țării ce merită promovată în rândul generațiilor tinere. Designul acesteia poate fi reinventat astfel încât să devină atractivă și funcțională pentru purtat chiar și în contexte non-tradiționale.

Sub deviza „Ia românească, mereu la modă!”, RomanianLabel.ro este primul magazin online care promovează ia românească într-un context fashion, ca o valoroasă zestre urbană.

Toate articolele vestimentare prezente pe site sunt 100% hand made și sunt croite din pânză de cea mai bună calitate. Aici puteți găsi diferite modele de ii romanesti, cu mânecă scurtă, cu mânecă lungă, pardesie brodate cu motive tradiționale, ii pentru copii, precum și ii vintage unicate.

Aspectul iilor fashion este foarte prietenos, astfel că acestea pot fi purtate în combinație cu diferite modele de fuste și rochii, chiar și dintre cele mai moderne.

Cu siguranță vei fi apreciată de multă lume dacă vei adopta o astfel de ținută ce păstrează ca simbol spiritul autohton.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.