2

Sunt cel mai tare blogger în pronosticuri pentru Mondial pe Yepp.ro!

Am sărit în sus de extaz când Götze a băgat mingea în poartă în minutul 113 al Finalei Mondialului brazilian.

Unu, pentru că țin cu Germania (vorba aia, de mic copil – nu chiar), doi, pentru că m-a ajutat să câștig in extremis competiția de predicții desfășurată pe toată durata Mondialului de pe Yepp.ro, Grupul Bloggerilor (37 de participanți). Ca premiu voi primi un tricou original al Germaniei (cu 4 stele, sper).

Ediția actuală a Campionatului a avut meciuri atractive în faza grupelor, mai puțin atractive în eliminatorii, însă e mult mai incitant să urmărești meciurile când știi că ești cumva implicat activ în desfășurarea lor. Am ghicit scoruri finale, marcatori, echipe calificate, dar cel mai important, am prezis de la bun început campioana Germania (30 de puncte), cât și golgheterul (25 de puncte, ales după faza grupelor), plus alte bet-uri generale, fapt care m-a trimis pe locul întâi la final.

Unii zic că finala a fost urâtă, dar eu merg pe ideea că 0-0 e un meci perfect (pentru că nimeni nu greșește), iar suspansul a meritat până la descătușarea din ultimele minute ale prelungirilor. De aceea recomand tuturor microbiștilor platforma Yepp.ro, unde pot să se înscrie alături de prieteni și să participe pe toată durata unui sezon de competiție sportivă, iar premiile sunt foarte atractive.

yepp

blogândac

2 Comments

  1. Da, un tricou original al echipei favorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.