0

Cursuri în domeniul înfrumusețării la Academia Constantine

Nu știu cum sunteți voi, dar eu unul am mare respect și admirație pentru toate femeile din lumea asta pentru răbdarea și entuziasmul investit în întreținerea propriului aspect fizic. Și aici mă gândesc la toată logistica zilnică intreprinsă de reprezentantele sexului frumos, astfel ca nici o părticică a corpului să rămână neglijată. De la machiaj la manichiură și pedichiură, și până la coafare (plus toate etapele intermediare pe care nu le stăpânesc bine), o femeie își dedică o grămadă de timp din zi, în timp ce noi, bărbații avem privilegiul să le admirăm opera de artă fără să plătim bilet de intrare la muzeu.

Acum, după acest tribut bine meritat dedicat doamnelor și domnișoarelor, să trecem la partea de business a lucrurilor. Un domeniu în care există un asemenea interes nesecat acolo există și profitabilitate.

Să devii un profesionist în cosmetică pare a fi o carte câștigătoare în ceea ce privește asigurarea unei cariere sigure și îmbelșugate. Indeferent de fluctuațiile economiei naționale, întotdeauna vor veni bani în industria frumuseții, deoarece aspectul fizic va rămâne una din priorități pentru majoritatea femeilor.

Ca să devii profesionist trebuie să înveți de la profesioniști. Academia Constantine e lider de piață în oferirea de cursuri din domeniul înfrumusețării după cum urmează:
• Cosmetică
• Manichiură și pedichiură
• Unghii false
• Coafor
• Tatuaj cosmetic
Cursuri gene false
• Nail art

Academia Constantine are sediul în București, zona Metrou Piața Romană. Cursurile cu durată între 5 săptămâni și 4 luni (în funcție de modul) sunt acreditate de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC), respectiv Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Profesorii au experiență de peste 15 ani, beneficiari de acreditări și performanțe la nivel internațional.

Alătură-te acum echipei selecte de cursanți pentru următoarea perioadă (numărul locurilor scade pe zi ce trece) și ai șansa ca la sfârșitul modului să începi deja lucrul în domeniu. Asta o spune statistica, conform căreia peste 90% din absolvenți activează pe piața saloanelor de înfrumusețare.

blogândac

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.